Formatia Muse a compus melodia oficiala a Olimpiadei de la Londra

Vineri, 29 Iunie 2012, ora 20:01
2000 citiri
Formatia Muse a compus melodia oficiala a Olimpiadei de la Londra

Rockerii britanici de la Muse au compus "coloana sonora" a Olimpiadei de Vara de la Londra din acest an, conform unui comunicat publicat pe site-ul oficial al formatiei, transmite starpulse.com.

Solistul vocal Matt Bellamy s-a declarat inspirat de spiritul Jocurilor Olimpice cand a compus piesa "Survival", iar acum aceasta piesa a fost aleasa pentru a fi folosita cu ocazia diferitelor momente importante ale Olimpiadei.

"Suntem foarte fericiti sa anuntam ca o piesa Muse, Survival, a fost aleasa de Comitetul Olimpic de la Londra pentru a fi melodia oficiala a Jocurilor Olimpice din acest an. Matt a compus aceasta piesa gandindu-se special la Olimpiada. Mesajul este despre credinta totala si determinarea de a castiga. Melodia va fi auzita in diferite momente ale Olimpiadei, atunci cand atletii patrund pe stadion, la ceremoniile de premiere si in transmisiunile televizate", conform comunicatului.

Anuntul facut de trupa Muse vine la doar o luna dupa ce cei trei membri ai formatiei au participat la purtarea flacarii olimpice prin localitatea lor de origine, Teignmouth, Devon, in cea de-a doua zi a itinerarului de 70 de zile prin Regatul Unit al tortei.

#Muse melodie oficiala olimpiada, #Muse Olimpiada 2012, #Muse Olimpiada Londra, #Survival melodie Olimpiada 2012 , #Muzica