Esti fan Beatles? Un album cu autograf va fi scos la licitatie

Sambata, 17 Decembrie 2011, ora 00:00
3363 citiri
Esti fan Beatles? Un album cu autograf va fi scos la licitatie
Albumul Meet the Beatles

I-ai ascultat, ii iubesti si ii vrei alaturi de tine. "Sunt mai celebri decat Iisus", dupa cum a spus John Lennon. Este vorba despre Beatles, bineinteles, iar, daca esti un fan adevarat, cu siguranta ca vei dori sa participi la licitarea unui album rar ce poarta autograful celebrei formatii.

O copie a albumul "Meet the Beatles" din 1964 va fi scoasa la licitatie pe 27 decembrie, pentru un pret ce va porni de la 75.000 de dolari, conform Entertainment.ha.com.

Albumul este unul dintre cele mai iubite de catre fanii din toata lumea, binecunoscut generatiei care alerga la concertele celor "patru fabulosi".

Insa acesta este doar un suport pentru pretioasele semnaturi ale membrilor Beatles si are in spate si o poveste interesanta. George Harrison i-a dat acest album doctorului Hotelului Plaza din New York, in timpul primului turneu al trupei in SUA.

Tacutul membru Beatles a fost tratat de Dr. Jules Gordon, care a activat in acest hotel din 1942 pana in 1985, iar, pentru a-si arata aprecierea, acesta i-a cadorisit doctorului acest album cu autograf.

Albumul contine si semnatura fiului doctorului, Jeffrey Adam Gordon, care avea doar 10 ani cand a mazgalit coperta.

Dr. Gordon i-a predate imediat aceasta comoara lui Jeffrei, ramanand in posesia sa pana in luna martie a acestui an.

Autografele tuturor membrilor Betles pe un singur obiect reprezinta un lucru rar, dupa anul 1960, grupul renuntand sa mai semneze simultan.

#beatles autograf, #membrii beatles, #john lennon, #licitatie arta , #Muzica