Concert de colinde "9 Lessons and 9 Carols", miercuri, la Cluj-Napoca

Vineri, 13 Decembrie 2013, ora 19:42
1216 citiri
Concert de colinde "9 Lessons and 9 Carols", miercuri, la Cluj-Napoca

Concertul de colinde "9 Lessons and 9 Carols" organizat de Transylvania College va avea loc miercuri, incepand de la ora 14.00, la Biserica Reformata din Cluj-Napoca.

Editia din anul acesta este cea de-a treia si ii are ca invitati speciali pe Dan Dumitrana (solist la Opera Nationala Romana din Cluj-Napoca), pianistul Bogdan Dumbravanu, studentii de la Academia de Muzica Gheorghe Dima Cluj si Corul Diaconia din Floresti.

Acest concert este un eveniment unic in Romania, fiind realizat dupa modelul spectacolelor organizate in Marea Britanie si cuprinde, asa cum reiese si din denumire, 9 pasaje din Biblie - recitate atat de profesori si de elevi, cat si de membrii comunitatii Transylvania College - si 9 cantece de Craciun din repertoriul international, din tari precum Spania, Romania, Germania, Franta, Irlanda, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii.

Colindele vor fi interpretate de corul scolii, format din 65 de elevi, avand varste cuprinse intre 5 si 17 ani, ansamblu condus de profesoara de muzica, Anamaria Eli. Concertul va include, pe langa cele noua pasaje si cele noua colinde si momente deosebite, oferite de invitatii speciali.

Scopul acestui concert este unul caritabil, banii fiind stransi pentru ajutorarea copiilor din Transilvania care au nevoie de dializa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#concert colinde, #concert cluj , #Muzica