Celebrul muzician Mehdi Aminian a concertat pentru 3000 de romani, in cadrul turneului national Sensiblu

Joi, 06 Martie 2014, ora 14:52
1013 citiri
Celebrul muzician Mehdi Aminian a concertat pentru 3000 de romani, in cadrul turneului national Sensiblu

Turneul muzical sustinut in Romania de 7 muzicieni din 7 tari ale lumii, aflati in coordonarea iranianului Mehdi Aminian, a cucerit patru mari orase ale tarii: Brasov, Cluj-Napoca, Timisoara si Bucuresti.

Peste 3000 de romani au aplaudat momente muzicale deosebite, care au combinat teme ale folclorului romanesc cu influente de jazz si muzica orientala.

Mehdi Aminian a fost insotit pe scena de alti sapte parteneri: armeanul Emmanuel Hovhannisyan, turcul Mehmet Polat, irlandeza Meg-Rosaleen Hamilton, neamtul Ruven Ruppik, spaniolul Aleix Tobias Sabater si vocalistele Monica Madas, actualmente stabilita in Marea Britanie si Maria Casandra Hausi.

Muzicienii stapanesc instrumente muzicale specifice tarii de provenienta, precum ney-ul, duduk-ul, darbuka, oud-ul etc.

Motto-ul turneului initiat de Sensiblu si Iranianul Mehdi Aminian a fost "Daca vrei sa apreciezi un popor, descopera-i radacinile", creand astfel o legatura vie intre compania farmaceutica si "Roots Revival Romania".

Tot in parteneriat cu Sensiblu a fost lansat CD-ul intitulat "Roots Revival Romania" Chapter one - Maramures, CD disponibil in Librariile Carturesti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#turneu Roots Revival, #turneu muzical Sensiblu , #Muzica