Care sunt trupele romanesti confirmate la B'estfest

Vineri, 08 Iunie 2012, ora 09:14
1176 citiri
Care sunt trupele romanesti confirmate la B'estfest

Trupele romanesti Avatar, L.O.S.T., Taine, Toulouse Lautrec, Flou Rege, Manki'n'Stieb, Antract si Hot Casandra, dar si un concert special The Mono Jacks & Guests au fost confirmate pentru B'estfest Summer Camp (6-8 iulie), alaturi de alte noutati.

Festivalul revine vara aceasta tot in comuna Tunari, pe malul lacului Pasarea, cu mai multe scene, un line up eclectic si mai multa distractie, potrivit organizatorilor Emagic.

Laura Coroianu, CEO Emagic, a spus in deschiderea conferintei ca, daca anul trecut toata lumea era sceptica privind mutarea festivalului in afara Bucurestiului, acum exista un consens "ca e foarte bine la iarba verde", pe un spatiu de 25 de hectare.

Un festival laudat in Europa

Ea a mai spus ca, daca la editia din 2011, 15% dintre participanti au fost turisti straini, se asteapta ca anul acesta procentul lor sa creasca la 25%, mentionand ca mai multe publicatii si site-uri au inclus B'estfest intre festivalurile de neratat sau in primele cinci evenimente de gen din Europa, desi in zona s-au dezvoltat foarte mult festivaluri precum Exit din Serbia si Sziget din Ungaria.

Renumitul ziar britanic The Guardian a inclus B'estfest in ghidul festivalurilor "must-see" din acest an, in timp ce Travelbite (una dintre cele mai importante agentii de voiaj din Anglia) si Students Love Uni (portal construit ca un ghid de calatorii pentru studentii din Marea Britanie) claseaza B'estfest Summer Camp printre primele cinci festivaluri europene ce nu trebuie ratate in acest an. Bakpakguide, cel mai mare site din lume dedicat iubitorilor de calatorii, aventura si turism de festival, a inclus B'estfest in Top 10 al celor mai bune festivaluri europene in 2012, potrivit unui comunicat Emagic.

Biletele au acelasi pret ca si anul trecut si sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Promotia pentru elevi si studenti a fost extinsa pentru tineri de pana in 26 de ani, constand in 50% reducere din pretul biletelor pentru cei care vin "in gasca" de cinci persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit in prezenta unui adult.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#trupe romanesti Bestfest, #trupe confirmate Bestfest, #Bestfest 2012 , #Muzica