Cantareata de flamenco Concha Buika va deschide Festivalul "Viata e frumoasa! " din Bucuresti

Sambata, 02 Noiembrie 2013, ora 10:58
1911 citiri
Cantareata de flamenco Concha Buika va deschide Festivalul "Viata e frumoasa! " din Bucuresti
Concha Buika concerteaza pe 7 noiembrie

Cantareata de flamenco Concha Buika, aflata pentru prima data in Romania, va deschide cea de-a sasea editie a Festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical "Viata e frumoasa!", organizat de Teatrul de Opereta si Musical "Ion Dacian", in perioada 7 - 17 noiembrie, in Bucuresti.

Potrivit unui comunicat remis Mediafax, Opera Nationala Bucuresti va gazdui pe parcursul festivalului numeroase spectacole de opereta si musical, concerte, spectacole de dans clasic si contemporan, evenimente conexe, precum lansari de carte, expozitii.

Astfel, pe 7 noiembrie, de la ora 19.00, iubitorii de flamenco o pot asculta in deschiderea festivalului, pe scena Operei Nationale Bucuresti, pe cantareata Concha Buika, cunoscuta pentru timbrul vocal unic, care combina ritmurile flamenco traditionale cu jazz, blues si soul. Detinatoare a doua premii Latin Grammy, Concha Buika vine pentru prima oara in Romania, cu ocazia Festivalului "Viata e frumoasa!".

Printre invitatii straini ai acestei editii care concerteaza la opera se mai numara soprana de origine elena Sonia Theodoridou.

Concertele sustinute de invitatii romani ai festivalului pe scena operei sunt dedicate, anul acesta, unor genuri deosebit de indragite - opereta si musical, spectatorii avand ocazia de a intalni nume de referinta ale muzicii de gen din Romania. Printre invitati se numara soprana Mioara Manea-Arvunescu, a carei activitate solistica este celebrata intr-un concert aniversar, soprana Alexandra Coman, care il are ca invitat pe tenorul spaniol Enrique Ferrer, si tenorul Alfredo Pascu, caruia i se vor alatura artiste din Rusia si Ungaria.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Concha Buika, #concert Bucuresti , #Muzica