Bucurestiul va deveni capitala jazz-ului mondial, in perioada 12 -18 mai

Sambata, 12 Mai 2012, ora 09:32
1203 citiri
Bucurestiul va deveni capitala jazz-ului mondial, in perioada 12 -18 mai

Bucurestiul se va transforma in capitala jazz-ului mondial, intre 12 -18 mai, cand va avea loc a sasea editie Bucharest International Jazz Competition, unde vor concerta artisti din SUA, Slovenia, Polonia, Japonia, Norvegia, Suedia, Columbia, Australia, Ungaria, Italia, Eucuador, Elvetia si Romania.

Potrivit organizatorilor, evenimentul artistic va avea loc la Teatrul Odeon, unde instrumentistii si vocalistii isi vor disputa marele premiu, de 7.000 de euro, precum si distinctiile de "Cea mai buna trupa" si "Cel mai bun vocalist". Totul se petrece spontan, fara repetitii, bazandu-se doar pe inspiratie, talent si pe improvizatia de moment.

"De-a lungul celor cinci editii de Bucharest International Jazz Competition, serile de concerte s-au dovedit de fiecare data o adevarata experienta, atat pentru cei de pe scena, cat si pentru public. Proiectele de jazz prezentate au tinut salile pline de fiecare data", a declarat directorul evenimentului, Luigi Gageos.

Bucharest International Jazz Competition a capatat reputatia de cel mai puternic concurs international de jazz din Europa de Sud-Est si si-a castigat dreptul de a fi cotat de catre BBC drept unul dintre primele trei concursuri de jazz din Europa, sustin organizatorii evenimentului.

Evenimentul este organizat de jmEvents, iar preturile biletelor sunt 26,5 lei/zi si 15,9 lei/zi, pentru studenti.

#jazz Bucuresti, #International Jazz Competition , #Muzica