Angela Gheorghiu a concertat alaturi de Orchestra Nationala Radio

Marti, 24 Decembrie 2013, ora 07:15
1495 citiri
Angela Gheorghiu a concertat alaturi de Orchestra Nationala Radio

Angela Gheorghiu a lansat recent albumul de colinde 'O, ce veste minunata!', alaturi de Orchestra Nationala Radio si dirijorul Tiberiu Soare, material discografic ce a obtinut deja, in urma cu doar cateva zile, Discul de Aur din partea casei sale de discuri MediaPro Music, pentru vanzarile albumului, informeaza un Comunicat de Presa.

In seara de 23 decembrie, la Sala Radio s-a derulat un concert festiv de Craciun, prilej ca soprana sa incante publicul cu o parte dintre colindele inregistrate pe album, la finalul evenimentului artista acordand timp de doua ore autografe fanilor sai. Vocea inegalabila, o prezenta carismatica, plina de umor si dezinvoltura, sunt atributele care au insotit prestatia Angelei Gheorghiu, furtunos aplaudata de public.

Desi concertul organizat de Primaria sectorului 3 si Centrul cultural Casa Artelor in parteneriat cu Radio Romania si Fundatia Angela Gheorghiu a fost unul de circuit privat, seara muzicala de sarbatoare va ajunge astazi, chiar in Ajunul Craciunului, in casele tuturor romanilor! Evenimentul va fi transmis de la ora 19.00 pe Radio Romania Cultural si Radio Romania Muzical (on-line si on-air), dar si pe postul de televiziune Antena 3, in aceeasi zi, de la ora 23.00. Magia sarbatorilor va patrunde asadar de la Sala Radio in casele dvs. prin indragite colinde si cantece de Craciun, ca 'Domnulet si Domn din cer', 'O, ce veste minunata', 'Trei crai de la Rasarit', 'Mos Craciun', 'Cantique de Noel' ('O, Holy Night') s.a.

Evenimentul a avut loc cu participarea Orchestrei Nationale Radio si a doua coruri cu o carte de vizita remarcabila ca Madrigal si Accoustic.

Soprana al carei nume este vestit pe toate meridianele lumii a cantat sub bagheta unui artist roman alaturi de care se afla adesea pe scene internationale, unul dintre cei mai mari muzicieni romani la ora actuala: Tiberiu Soare, dirijor principal al Orchestrelor si Corurilor Radio Romania. Au contribuit de asemenea semnificativ la succesul evenimentului si dirijorii Voicu Popescu - Corul Madrigal si Daniel Jinga - Corul Accoustic. Seara a fost prezentata de Alice Barb, care de altfel a semnat si regia spectacolului din aceasta seara.

Printre cei care au aplaudat evenimentul s-au aflat mai multe personalitati ale vietii publice, precum Robert Sorin Negoita, primarul Sectorului 3, si Emil Constantinescu, fostul presedinte al Romaniei.

#concert Angela Gheorghiu, #Angela Gheorghiu disc de aur, #concert de colinde , #Muzica