Adele a castigat 30 de milioane de lire sterline in 2013

Duminica, 09 Februarie 2014, ora 16:15
1251 citiri
Adele a castigat 30 de milioane de lire sterline in 2013

Adele a castigat aproximativ 30 de milioane de lire sterline in cursul anului trecut doar pentru ca o cheama Adele... fara sa scoata vreun nou produs discografic sau fara sa plece in turnee, conform publicatiei The Sun.

Conform sursei citate, Adele inca traieste, si iata ca traieste foarte bine, din succesul albumului sau "21", chiar daca acest produs discografic a fost lansat in urma cu trei ani.

Desi inactiva din punct de vedere profesional, Adele tot a reusit sa castige frumoasa suma de 84.000 de lire sterline pe zi in cursul anului trecut. Poate parea putin in conditiile in care veniturile Madonnei in 2013 au fost de 247.000 de lire sterline pe zi, dar regina pop a si muncit pentru acesti bani.

Desi Adele a fost tacuta din punct de vedere muzical in ultimul an, vedeta britanica are circumstante atenuante pentru ca a fost ocupata cu cresterea baietelului sai de 16 luni, Angelo. Solista a anuntat ca in curand se va intoarce in studioul de inregistrari pentru a incepe lucrul la cel de-al treilea album.

#castiguri Adele, #Adele bani, #Afaceri Adele , #Muzica