Surprinde-i pe artisti cu un Voucher Goldart

Sambata, 25 Februarie 2012, ora 00:00
2349 citiri
Surprinde-i pe artisti cu un Voucher Goldart

Casa de licitatii Goldart te ajuta sa faci cadouri inspirate si iti pune la dispozitie Voucherul pentru obiecte de arta. Acesta se poate transforma oricand intr-o surpriza pentru un pasionat de pictura, sculptura, sau obiecte decorative si devine "salvarea" imaginii tale in fata unui profesionist.

Persoana care primeste voucherul poate achizitiona orice obiect din galerii Goldart, in functie valoarea cuponului.

"Obiecte decorative, sculptura, grafica si pictura pornind de la preturi de 100 euro, pana la 100.000 euro, pot constitui obiecte cadou. Practic nu exista limita de suma, totul depinde de dorinta si de posibilitatile celui care ofera", a declarat pentru Business24 Luminita Ghildus, General Manager al Casei de Licitatii Goldart.

Voucherul de arta s-ar putea dovedi si un cadou functional, tinand cont de faptul ca randamentul mediu anual pentru obiectele de arta este de 27,4%.

"Un alt avantaj este acela ca o opera de arta isi mareste valoarea in timp, are nu numai o valoare simbolica ci si investitionala", a subliniat Luminita Ghildus.

Daca te intereseaza sa faci un astfel de cadou, trebuie sa stii ca Goldart va organiza pe 29 februarie, la ora 19.00, o licitatie de Martisor unde, pe langa picturi apartinand lui Nicolae Grigorescu, Nicolae Tonitza, Nicolae Darascu, Alexandru Ciucurencu si Horia Bernea vor fi prezenti si designerii romani contemporani.

"Bijuteriile, posetele, vestimentatia, acesoriile si obiecte ambientale sunt realizate de designeri precum Ana Wagner, Mirela Diaconu, Lena Criveanu, Rhea Costa, Anca Radulescu, Andreea Badala, Dan Coma si Alexandru Ghildus si oferite in licitatia de miercuri 29 februarie", a mai spus Ghildus.

Voucherul de arta poate fi cumparat online sau chiar telefonic, iar reprezentantii Casei de Licitatii Goldart vor reactiona prompt, astfel incat cadoul tau sa ajunga in mainile tale atunci cand ai nevoie de el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#licitatatii de arta, #voucher de arta, #licitaii Goldart, #licitatie Martisor Goldart , #Licitatii arta