Licitatia lunii iulie: Ce opere poti achizitiona

Sambata, 29 Iunie 2013, ora 00:00
1902 citiri
Licitatia lunii iulie: Ce opere poti achizitiona
Foto: Artmark

Prima licitate a lunii iulie iti propune temele "Postwar & Contemporary Sale" si "Judaica", unde poti licita pentru opere ale marilor artis precum Sabin Balasa sau Ion Tuculescu, dar si ale artistilor tineri, precum Mircea Cantor, Alexandru Radvan sau Dumitru Gorzo.

Daca te pasioneaza subiectul holocaustului, poti licita pentru o sculptura de bronz, "Studiu pentru Monumentul Holocaustului", semnata Peter Jacobi, opera ce provine dintr-o colectie particulara din Germania. Valoarea sa se va apropia, insa, de suma de 6.000 de euro, spun reprezentantii Artmark, casa de licitatii care va organiza evenimentul.

Pe acest subiect vor mai fi scoase la licitatie si opere ale artistilor consacrati precum Arthur Segal ("Autoportret", valoare estimativa: 10.000 - 15.000 de euro) sau Jules Perahim ("Metamorfoza", valoare estimativa: 7.000 - 9.000 de euro).

Foto: Artmark

La capitolul arta postmoderna, cel mai valoros artist al pietei de profil, Ion Tuculescu, vine la Artmark cu opera "Steaua", valoare estimativa: 35.000 - 55.000 de euro, anunta reprezentantii casei pe site-ul oficial.

Foto: Artmark

Tot acolo, sunt mentionati o serie de artisti apreciati si in tara si in strainatate: Mircea Cantor ("Fishing fly", valoare estimativa: 4.000 - 6.000 de euro), Alexandru Radvan ("The Hero", valoare estimativa: 900 - 1.500 de euro) si Dumitru Gorzo ("Mama si tata", valoare estimativa: 900 - 1.500 de euro).

Foto: Artmark

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#licitatie iulie, #licitatie Artmark iulie, #licitatie Holocaust , #Licitatii arta