Photo Marathon Timisoara si-a desemnat castigatorii competitiei foto

Miercuri, 17 Mai 2017, ora 13:59
3070 citiri
Photo Marathon Timisoara si-a desemnat castigatorii competitiei foto

Desfasurat in perioada 11-14 mai, Photo Marathon a adus in atentia timisorenilor expozitii inedite si 2 competitii fotografice, la care au participat pasionati de fotografie din Timisoara, Tg. Jiu, Resita, Orastie, Cluj-Napoca si Drobeta Turnu Severin.

Competitia foto desfasurata sambata, 13 mai, a pus la incercare creativitatea si spontaneitatea participantilor, provocandu-i sa realizeze timp de 8 ore fotografii care sa surprinda cele 4 teme trase la sorti de catre juriu: Pitoresc, Romanesc, Trecator si Dans.

Foarte important de stiut e ca participantii au trebuit sa predea fotografii realizate in ziua evenimentului, fara sa le modifice in programe de editare. Accentul a cazut astfel pe spontaneitate, tehnica creativa, concept si ingeniozitate.

Fotografiile castigatoare, promovate intr-o expozitie de 2 saptamani

Pe langa premiile in valoare totala de 6000 de lei, castigatorii maratonului foto au oportunitatea de a-si vedea lucrarile promovate intr-o expozitie post-eveniment la Carturesti din incinta Iulius Mall Timisoara, desfasurata in perioada 21 mai (de la ora 18:00) - 4 iunie. Fotografiile castigatoare pot fi vizualizate atat pe pagina de Facebook Photo Marathon, cat si pe Pinterest, alaturi de toate fotografiile inscrise in competitie.

Pe parcursul celor 4 zile de eveniment, vizitatorii au putut interactiona cu arta foto in Piata Libertatii, in Galeria Mansarda de la Facultatea de Arte si Design, in Centrul Multifunctional de la Bastionul Theresia si in Cafeneaua D arc, acolo unde au expus Vlad Petri, Sorin Onisor, Costica Acsinte si Oliver Merce.

Photo Marathon este un eveniment unic pe piata din Romania, care ofera pasionatilor de fotografie un maraton de expozitii si o competitie fotografica atipica sub forma unui maraton derulat timp de 8 ore.

#Photo Marathon Timisoara , #Fotografie