Noi fotografii de la locul decesului lui Kurt Cobain au fost facute publice

Duminica, 30 Martie 2014, ora 13:30
1538 citiri
Noi fotografii de la locul decesului lui Kurt Cobain au fost facute publice
Sursa foto: Spin

Politia din Seattle a facut publice o serie de fotografii inedite din locuinta in care a fost descoperit decedat cantaretul Kurt Cobain, in aprilie 1994.

Fanii trupei Nirvana se pregatesc sa comemoreze implinirea a 20 de ani de la moartea artistului, pe 5 aprilie, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.

Cele 35 de fotografii, nefacute publice pana acum, au fost descoperite in timpul unei anchete deschise recent asupra mortii starului rock. Acestea prezinta, printre altele, biletul de adio al cantaretului, cu un pix care trece prin foaia de hartie, permisul de conducere si un kit pentru heroina, intr-o cutie de tigari, gasite in locuinta starului.

Kurt Cobain avea 27 de ani cand a fost gasit mort in locuinta sa din Lake Washington Boulevard, Seattle, pe 8 aprilie 1994. Ancheta initiala a politiei a stabilit ca artistul s-a sinucis cu trei zile inainte.

Trupa Nirvana, infiintata de solistul si chitaristul Kurt Cobain si de basistul Krist Novoselic in 1987, carora li s-a alaturat, in 1990, tobosarul Dave Grohl, a adus muzica grunge in curentul mainstream, fiind considerata formatia emblematica a generatiei X, din anii '90, cu hituri precum "Smells Like Teen Spirit" si "Come As You Are". Dupa sinuciderea lui Kurt Cobain, in 1994, la varsta de 27 de ani, formatia s-a destramat, dupa ce a lansat trei albume de studio intr-o cariera de sapte ani - interval in care Nirvana a vandut 75 de milioane de discuri in toata lumea.

#kurt cobain, #cobain sinucidere, #nirvana cobain , #Fotografie