Filmeaza 4K cu "Marele bland", cel mai puternic aparat foto de tip bridge

Sambata, 30 August 2014, ora 00:00
2743 citiri
Filmeaza 4K cu "Marele bland", cel mai puternic aparat foto de tip bridge

Daca ti-ai propus ca urmatoarea achizitie sa fie un aparat de tip bridge, nu rata noul Panasonic Lumix DMC-FZ1000 lansat de curand in Romania, cel mai puternic de acest tip de pe piata.

Business24 ti-l recomanda si datorita faptului ca inregistreaza video-uri de inalta rezolutie (4K), are un obiectiv marca Leica si dispune de conexiune WiFi.

FZ1000 inregistreaza la rezolutie 4K cu 25 de cadre pe secunda, dar il poti folosi si pentru videoclipuri FullHD in slow-motion cu 100 de cadre pe secunda.

"Senzorul MOS de 20 megapixeli si cu o dimensiune de 1 inch este completat de un obiectiv Leica DC Vario-Elmarit cu zoom optic 16x si o deschidere maxima F/2.8-4", se arata intr-un comunicat al magazinului F64.(Cele mai multe modele de pe piata au un senzor de 1/2.3 inch si ofera doar filmare la rezolutie FullHD, adica de patru ori mai mica.)

In corpul aparatului a fost introdus si un stabilizator de imagine Hybrid Optical Image Stabilisation pe cinci axe. In plus, poti vedea imaginile pe ecranul de 3 inch cu o rezolutie de 921.000 de puncte sau pe vizorul electronic cu o rezolutie de 2,35 de milioane de puncte, acesta din urma fiind unul dintre cele mai bune existente pe piata.

Panasonic Lumix DMC-FZ1000 este dotat si cu o conexiune wireless prin WiFi si NFC, iar daca vrei sa aduci un plus de creativitate imaginilor tale ai la dispozitie 22 de filtre diferite, de la Sepia la Soft Focus si Miniature Effect.

"Panasonic Lumix DMC-FZ1000 sau 'Marele bland', cum mi-a placut sa-l supranumesc, impresioneaza de la prima tinere in mana si o face constant in timpul lucrului. FZ1000 poate fi partenerul ideal de drum si de lucru, putand raspunde cu precizie si acuratete cerintelor celor mai exigenti fotografi", a declarat Vlad Eftenie, fotograf, despre acest aparat foto.

Deocamdata aparatul este disponibil cu precomanda in magazinul F64 pentru 4.949 de lei.

#Panasonic Lumix DMC FZ1000, #cel mai puternic aparat foto bridge, #Marele bland , #Fotografie