Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Opera Nationala Bucuresti prezinta miercuri, 12 iunie, Gala Extraordinara de Balet a Liceului de Coregrafie "Floria Capsali"

Opera Nationala Bucuresti prezinta miercuri, 12 iunie, Gala Extraordinara de Balet a Liceului de Coregrafie "Floria Capsali"


Opera Nationala Bucuresti prezinta miercuri, 12 iunie 2019, incepand cu ora 18:30 Gala Extraordinara de Balet a Liceului de Coregrafie "Floria Capsali", cu ocazia aniversarii a 70 de ani de la infiintare. Regia artistica poarta semnatura profesorului Mihaela Tiganus Vasilovici.

La ceas aniversar vor urca pe scena prim balerinii Operei Nationale Bucuresti, Cristina Dijmaru, Ovidiu Matei Iancu, Valentin Stoica si regizorul coregraf Razvan Mazilu -totodata fosti elevi ai Liceului de Coregrafie "Floria Capsali", alaturi de Rin Okuno.

In cadrul programului artistic, Liceul de Coregrafie "Floria Capsali" prezinta elevi care au castigat premii importante in cadrul Olimpiadei si Concursurilor de Balet Nationale.

Pe scena Operei Nationale Bucuresti vor evolua elevi ale claselor V - XII cu momente solistice si de ansamblu. Programul include fragmente din balete clasice, lucrari coregrafice contemporane si de caracter si suite de dansuri populare romanesti.

(Video: Sebastian Bucur / Opera Nationala Bucuresti)

Biletele se gasesc pe tickets.operanb.ro si la casa de bilete a Operei Nationale Bucuresti (program luni - duminica intre orele 10:00 - 13:00 si 14:00 - 19:00).

Sponsor oficial: Enel Green Power

Sponsori: Aqua Carpatica, Zarea, Leonidas, Bograve Luxury

Parteneri: Artmark, Sansha

Partener de traditie: RFI Romania

Parteneri media: Radio Romania Cultural, Radio Romania Muzical, Romantic FM, Gold FM, Radio Seven, Marea Dragoste, Observator Cultural, Ziarul Metropolis, Agerpres, Ziare.com, Business24, Raftul cu Idei, Leviathan

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 930 ori