Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Arta contemporana romaneasca la IlustraTour 2012, in Spania

Arta contemporana romaneasca la IlustraTour 2012, in Spania


Institutul Cultural Roman din Madrid duce arta contemporana romaneasca la IlustraTour 2012, in Spania, cu expozitia "Poveste in povesti" la Valladolid.

Anul acesta, organizatorii IlustraTour din Valladolid estimeaza o medie de 25.000 de vizitatori, iar luni se deschide, in cadrul acestuia, expozitia de ilustratie romaneasca mentionata.

ICR Madrid si Clubul Ilustratorilor din Bucuresti au colaborat cu Primaria din Valladolid in vederea itinerarii expozitiei la acest eveniment de amploare, informeaza institutia de cultura.

IlustraTour este o intalnire internationala a ilustratorilor, desfasurata in perioada 2-13 iulie 2012, in cadrul careia au loc ateliere de ilustratie, intalniri si mese rotunde intre profesionisti - artisti si editori - ateliere pentru copii, activitati culturale nocturne, concursuri de povesti ilustrate pentru copii, sau expozitii.

Expozitia "Poveste in povesti" va avea loc in perioada 2 iulie - 31 august 2012, si va fi itinerata in trei centre culturale din Valladolid, astfel: in perioada 2-16 iulie la Centro Civico Rondilla, intre 17-31 iulie la Centro Civico Jose Maria Luelmo si intre 1-31 august la Centro Civico Zona Sur. Luni, 2 iulie, are loc inaugurarea expozitiei, in cadrul programelor nocturne pentru profesionisti, cu o prezentare a Clubului Ilustratorilor si a ilustratiei de carte din Romania.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1290 ori