Ralph Lauren lanseaza o noua editie de masini clasice in miniatura

Miercuri, 16 Noiembrie 2011, ora 08:45
4292 citiri
Ralph Lauren lanseaza o noua editie de masini clasice in miniatura

Pentru sezonul sarbatorilor de iarna, Ralph Lauren lanseaza o serie de modele miniaturale de masina sport, la pretul de 9.500 dolari.

Ralph Lauren este la fel de renumit pentru colectia sa impresionanta de masini exotice ca si pentru stilul sau rafinat in ceea ce priveste imbracamintea. Colectia sa de masini miniaturale este atat de mare incat, acesta poate deschide un muzeu, scrie BornRich.com.

Printre modelele de masini incluse in editia sarbatorilor de iarna se numara replici dupa modele de epoca precum Bugatti 57 SC Atlantic Coupe din 1938, McLaren F1 LM din 1996, modelul Ferrari 250 GTO din 1960, dar si Ferrari 250 Testa Rossa, din 1958.

Ferrari 250 Testa Rossa /Sursa:ralphlauren.com

Pentru a creea aceste prototipuri la o scara de 1:8, Ralph Lauren s-a folosit de scanari digitale in detaliu, cu o acuratete de pana la o zecime de milimetru, a capodoperelor originale.

Pentru realizarea fiecarei masini, echipa responsabila cu modelarea lor a investit circa 3.000 de ore de munca manuala, aceeasi cantitate de timp necesara pentru restaurarea completa a unei masini clasice.

McLaren F1 LM /Sursa:ralphlauren.com

Masinile miniaturale de la Ralph Lauren reprezinta cadoul perfect de Craciun pentru pasionatii auto si colectionari. Ele pot fi achizitionate si online, iar pretul unui model este de 9.500 dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ralph Lauren masini miniatura, #Ralph Lauren colectie prototipuri masini , #Arta decorativa