Decoreaza-ti bradul de Craciun cu podoabe de la Swarovski

Sambata, 17 Decembrie 2011, ora 00:00
6991 citiri
Decoreaza-ti bradul de Craciun cu podoabe de la Swarovski

Bradul de Craciun cu ornamente Swarovski este o alternativa la traditionalele podoabe, daca vrei sa dai casei tale putina stralucire iarna aceasta. Preturile depasesc 30 de euro de ornament, dar prezenta vestitelor cristale reuseste sa te binedispuna si sa iti aduca luxul aproape de sufletul tau.

Cristalele Swarovski iti vor inveseli casa prin varietatea culorilor si atentia cu care este creat fiecare detaliu, special pentru aceasta sarbatoare sfanta.

Ele pot fi asezate in brad, pe masa sau la fereastra sau pot fi ambalate frumos si oferite drept cadou de Craciun pentru cei dragi.

Astfel, Swarovski nu se mai concentreaza doar pe decoratiuni pentru genti, pantofi sau rochii ale designerilor renumiti sau pe decoratiuni simple, ci a ales sa aduca si spiritul Craciunului in casele pasionatilor de bijuterii scumpe.

Ornamente "Brad de craciun"

Bradutii de Craciun sunt creati din cristal Peridot de la Swarovski, avand si nuante de cristal Light Siam, dar si accente metalice. Ei se pot agata in brad cu o fundita de satin si costa 75 de euro fiecare.

Craciunita, Steaua Craciunului

Steaua rosie, un simbol clasic al Craciunului, este interpretata de Swarovsky prin cristale colorate alb si rosu si poate fi cumparata de pe site-ul oficial al companiei pentru 37 de euro.

Frunza de stejar, Holly

Swarovsky imbina perfect culorile specifice Craciunului, intr-o frunza verde din cristalul Peridot cu bobite rosii din Siam, care costa 46 de euro prin comanda online de pe site.

Brazi din cristal

Acest tip de brad este unic, fiind creat din cristal pur, transparent, numit Comet Argent Light. In varf, bradul are o stea stralucitoare din cristau Golden Shadow. Ornamentul are o inaltime de 14,4 centimetri, o latime de 6,8 centrimetri si costa 240 de dolari.

#ornamente brad Craciun, #ornamente Swarovski, #decoratiuni Craciun , #Arta decorativa