ArcelorMittal vrea sa furnizeze tabla pentru masinile Ford care vor fi produse in Romania

Miercuri, 19 Septembrie 2007, ora 11:48
1251 citiri

ArcelorMittal Romania doreste sa demareze discutiile cu Ford pentru a deveni principalul furnizor de tabla pentru caroseriile masinilor care urmeaza sa fie produse la Craiova, a declarat directorul executiv ArcelorMittal pentru Europa Centrala si pentru Europa de Est, Vijay Bhatnagar, citat de Rompres.

'ArcelorMittal este un partener de traditie pentru Ford, furnizand pentru acesta materiale in multe dintre fabricile sale. Dupa semnarea contractului de preluare a fabricii de automobile de la Craiova si datorita prezentei ArcelorMittal in Romania este normal sa ne gandim intr-un parteneriat in acest sens', a spus Bhatnagar.

Acesta a adaugat ca discutiile pentru aceasta afacere vor demara in viitorul apropiat, dar ca ArcelorMittal Romania nu are capacitatea necesara de productie pentru a acoperi intreaga cerere a Ford. Producatorul american de automobile a anuntat ca doreste sa fabrice la Craiova aproximativ 300.000 de vehicule pe an.

In acest moment, ArcelorMittal furnizeaza anual pentru Dacia intre 15.000 si 18.000 de tone de materiale pentru subansamblele auto si caroserii.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.