ArcelorMittal investeste 11 milioane de dolari intr-o noua linie de profilare la rece

Joi, 28 Octombrie 2010, ora 13:07
1182 citiri
ArcelorMittal investeste 11 milioane de dolari intr-o noua linie de profilare la rece

Producatorul de tevi ArcelorMittal Tubular Products Iasi investeste 11 milioane de dolari intr-o noua linie de profilare la rece, care va diminua costurile si va creste eficienta, au anuntat, joi, reprezentantii companiei.

"Noua linie, cu o capacitate de 120.000 de tone pe an, este conforma cu toate standardele europene de calitate, eficienta si operare generala. Linia urmeaza sa fie pusa in functiune in cel de-al doilea trimestru al anului 2011. ArcelorMittal Tubular Products Iasi intentioneaza sa vanda profilele produse pe aceasta linie atat pe piata interna, cat si in zona Europei de Sud-Est", a declarat, joi, Dorian Dumitrescu, PR Manager ArcelorMittal., transmite corespondentul NewsIn.

ArcelorMittal Tubular Products Iasi este cel mai mare producator de tevi sudate longitudinal din Romania si liderul de piata pentru tevi mecanice.

Compania a implementat un program de control al costurilor, optimizandu-si capitalul de lucru, imbunatatind procedurile de securitate si sanatate in munca si crescand permanent calitatea produselor sale.

"In acest moment, ne concentram, mai mult ca oricand, pe imbunatatirea competitivitatii si pe oferirea de produse de cea mai buna calitate clientilor nostri. Compania implementeaza, in continuare, programul de control al costurilor, in paralel cu strategia de a raspunde prompt nevoilor clientilor nostri legate de termenele de livrare, calitatea si gama de produse oferita. Noua linie de laminare pentru teava sudata indeplineste aceste criterii si ne va permite sa fim mai bine pozitionati pentru momentul cand piata isi va reveni", a declarat Cristian Gradinaru, directorul general al ArcelorMittal Tubular Products Iasi.

In afara de fabrica de tevi din Iasi, compania siderurgica ArcelorMittal mai controleaza in Romania combinatele din Hunedoara si din Galati, producatorul de tevi din Roman, operatorul portuar Romportmet Galati si filiala locala a companiei de constructii ArcelorMittal Construction.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#ArcelorMittal linie profilare investitii , #stiri Arcelormittal