Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ArcelorMittal Hunedoara s-ar putea dizolva in iulie

ArcelorMittal Hunedoara s-ar putea dizolva in iulie

Combinatul ArcelorMittal Hunedoara va decide in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor din 23 iulie daca va dizolva compania sau ii va majora capitalul social cu 397,65 milioane lei, potrivit Convocatorului transmis luni Bursei de Valori Bucuresti (BVB), transmite NewsIn.

"In situatia in care nu este aprobata dizolvarea societatii, in scopul cresterii activului net al societatii si utilizarii sumelor incasate in activitatile curente ale companiei si pentru satisfacerea creditorilor, este supusa aprobarii Adunarii majorarea capitalului social al societatii prin aport in numerar.

Numerarul va avea o valoare de 397,65 milioane lei, prin emiterea unui numar de 159,06 milioane actiuni noi, cu un pret de subscriere de 2,5 lei pe actiune", se mai arata in Convocator.

In cazul in care se aproba majorarea de capital, actionarii societatii au un termen de 32 de zile pentru a-si exercita dreptul de preferinta pentru subscrierea actiunilor nou emise.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1187 ori
Citeste mai multe desprearcelor mittal hunedoara capital social