ArcelorMittal Galati investeste peste 25 de mil euro in modernizare

Miercuri, 06 Aprilie 2011, ora 11:21
1402 citiri
ArcelorMittal Galati investeste peste 25 de mil euro in modernizare

ArcelorMittal Galati va investi mai mult de 25 de milioane de euro pentru modernizarea tehnologica si imbunatatirea calitatii productiei Laminorului de Tabla Groasa nr. 2, conform NewsIn.

Programul vizeaza inlocuirea Masinii de Planat la Cald, precum si modernizarea completa a Foarfecii de Taiere nr. 2 si a Masinii de Rectificat Cilindri de Laminare.

"Noua Masina de Planat la Cald este cu 50% mai fiabila decat cea precedenta.

Investitia va creste calitatea produselor, va oferi posibilitatea de a lamina sortimente noi de tabla groasa, folosind oteluri 'X - Grades', va permite ArcelorMittal Galati sa livreze produse cu o valoare adaugata mai mare, precum si sa tinteasca noi segmente de piata", se arata in comunicat.

Alaturi de achizitionarea Masinii de Planat la Cald, ca parte a programului de investitii, ArcelorMittal Galati modernizeaza si va introduce in fluxul de productie Foarfeca de Taiere nr. 2, ce permite laminarea tablelor de peste 15 metri. Astfel, vor putea fi preluate comenzi pentru table mai lungi si, in acelasi timp, se va imbunatati calitatea produselor.

De asemenea, ArcelorMittal Galati va moderniza complet Masina de Rectificat Cilindri de Laminare. "Noul echipament va asigura o geometrie perfecta a cilindrilor de laminare, ceea ce va genera o suprafata mult mai buna a tablelor, precum si o grosime constanta", se mai spune in comunicat.

#arcelor, #galati, #mittal, #plecari, #voluntare , #stiri Arcelormittal