Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ArcelorMittal Galati investeste pentru imbunatatirea conditiilor de munca

ArcelorMittal Galati investeste pentru imbunatatirea conditiilor de munca
Compania ArcelorMittal Galati a investit 18,4 milioane de dolari, anul trecut, in programe de protectia muncii, proiecte de instruire a personalului si imbunatatirea conditiilor de munca pentru angajati."Compania a implementat un nou program de securitate si sanatate in munca, in patereniat cu South-African International Risk Management Solution Provider - I.R.C.A., a investit intr-un centru de instruire pentru salariati si in echipamente de protectie. In plus, ArcelorMittal Galati a refacut sistemul de iluminare din combinat, a modernizat vestiarele, dusurile si celelalte facilitati sociale si a lansat un plan de curatenie permanenta pe platforma siderurgica", se precizeaza in comunicat.
Conform informatiilor ArcelorMittal Galati, in 2007, investitiile totale facute pentru siguranta in munca au atins 7,1 milioane USD. Pe langa implementarea procedurilor, combinatul a oferit noi echipamente de protectie in valoare de 2,7 milioane USD. De asemenea, potrivit coumincatului de presa, compania a reabilitat si modernizat sistemul de iluminare de pe platforma siderurgica, valoarea investitiei ridicandu-se la 1,7 milioane USD. Renovarea vestiarelor si facilitatile sociale s-au ridicat la 2,5 milioane USD, iar lucrarile de curatenie si cele administrative au totalizat 3,9 milioane USD.Potrivit comunicatului de presa, anul trecut ArcelorMittal Galati a organizat 226 de programe de instruire, cu 41% mai multe ca in 2006 iar numarul de participanti a crescut cu 332% anul trecut, fata de 2006, atingand 16.137 de cursanti.

 

"Combinatul a inaugurat si un centru de instruire pentru angajati, investind circa 500.000 USD", se mai precizeaza in comunicat.ArcelorMittal este cea mai mare companie siderurgica din lume, avand  320.000 de angajati in peste 60 de tari. Grupul reuneste cele mai mari companii siderurgice, Arcelor si Mittal Steel. ArcelorMittal este lider pe pietele globale importante, incluzand domeniile auto, constructii, electrocasnice si ambalare, avand sisteme performante de cercetare si dezvoltare precum si tehnologice, laolalta cu rezerve cuantificabile de materii prime si retele de distributie de top.Compania este prezenta cu unitati de productie in 27 de tari din Europa, Asia, Africa si America, pe toate pietele-cheie ale industriei siderurgice, de la cele emergente pana la cele mature, si intentioneaza sa-si consolideze aceasta pozitie si pe pietele cu un potential mare de crestere cum ar fi China si India.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 964 ori