Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cum recuceresc Ivan Patzaichin si AQUA Carpatica Bucurestiul

Cum recuceresc Ivan Patzaichin si AQUA Carpatica Bucurestiul


Evenimente culturale si dezbateri despre recuperarea la nivel urban a spatiului adiacent bibiliotecii publice se vor desfasura in perioada 18 octombrie - 5 noiembrie, in Bucuresti. Demersul apartine Asociatiei Ivan Patzaichin - Mila 23 si este sustinut de AQUA Carpatica.

Proiectul Plug to Nature cuprinde o serie de interventii artistice si arhitecturale, insotite de evenimente punctuale: proiectii de film, prezentari ale unor arhitecti si urbanisti internationali care vor discuta situatii urbane similare cu contextul bucurestean.

AQUA Carpatica, printre apele minerale cu cele mai mici concentratii de nitrati

AQUA Carpatica a fost alaturi de Asociatia Mila 23 inca de la inceputul derularii proiectelor sale si este un partener activ in sustinerea evenimentelor propuse de ei.

AQUA Carpatica, in viata de zi cu zi

In cadrul evenimentului de lansare din 18 octombrie, Asociatia a facut publica si o propunere concreta zona Dambovita - Biblioteca Nationala, dea transforma zona si luciul de apa dintre Biblioteca si Podul Unirii intr-un centru de cultura eco-urbana pentru bucuresteni.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2523 ori