AQUA Carpatica, in viata de zi cu zi

Joi, 03 Mai 2012, ora 10:50
3812 citiri
AQUA Carpatica, in viata de zi cu zi

Cu fiecare actiune intreprinsa, AQUA Carpatica dovedeste, la un an si jumatate de la lansare, ca este cu adevarat un produs romanesc premium.

AQUA Carpatica nu este doar o apa pura, cu o structura minerala extrem de echilibrata si cu efecte benefice pentru sanatate, ci este si un brand de top, care exprima, prin toate asocierile si activitatile pe care le initiaza si le sustine, calitate, prestigiu si simplitate.

Frumusete

Sticla de apa plata, patrata, usor recognoscibila si cu un aer glam nu este doar un recipient, ci, asa cum am observat adesea, si un accesoriu pentru aproape orice tinuta.

Cum sa nu te simti speciala cand bei apa dintr-un recipient elegant, indiferent daca asta se intampla la birou, in masina, acasa sau pe strada?

Stilul AQUA se reflecta cu succes si in tinutele vestimentare de zi cu zi. O croiala simpla, in linii clasice si motive traditionale simple pot scoate la iveala frumusetea naturala, in ton cu principiile AQUA.

Iata de ce, asocierea brandului cu Centrul de Design Adrian Oianu nu putea fi decat una inspirata, creatiile cunoscutului designer regasindu-se perfect in imaginea brandului.

Sa nu uitam ca frumusetea vine si din interior - iar la aceasta contribuie si o apa pura, care hidrateaza si mentine pielea proaspata si radianta. Cand apa este oligominerala (slab mineralizata), cu un continut scazut de saruri, devine excelenta in dietele de slabire. IN plus, hidratarea cu o apa perfect echilibrata si pura ofera luminozitate tenului si mentine organismul sanatos!

Trendy

Sticla de AQUA Carpatica a devenit un accesoriu trendy cu siguranta, iar asta se observa cel mai usor la scolari si liceeni, care au creat un adevarat curent din a purta recipientul cu ei in pauze, in parcuri - sau pe banca, in timpul orelor. Mai mult, tinerii au asociat Ziua Internationala a Apei cu conceptul de puritate AQUA Carpatica, organizand festivitati in diverse colegii din tara, cu tema apa.

Sanatate

Niciun alt aliment nu poate fi mai sanatos pentru corp decat apa! Peste 60% din corpul nostru e alcatuit din apa, de aceea hidratarea trebuie facuta corespunzator, atunci cand ne dorim sa fim in forma.

Acesta este si motivul pentru care AQUA Carpatica s-a asociat cu sportul si a fost, de-a lungul timpului, prezenta alaturi de Federatia Romana de Hochei, Ghita Muresan si Summer Camp, Florentina Opris, evenimente World Class si diverse alte programe de sanatate in aer liber.

Iar asocierea cu evenimente de prestigiu nu se opreste aici, AQUA fiind partener de nadejde la Gala Premiilor Gopo [foto], Festivalul TIFF sau conferinta How To Web - cea mai mare conferinta tech & digital din Estul Europei.

Si cum imbinarea unui design reusit cu un continut impecabil nu poate decat sa dea cele mai bune rezultate, consideram - si o spunem deschis! - ca AQUA Carpatica trebuie pretuita la adevarata ei valoare, zi de zi.

#AQUA Carpatica, #produs romanesc premium, #apa pura structura minerala echilibrata, #AQUA Carpatica brand de top , #stiri AQUA Carpatica