Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

AQUA Carpatica, cel mai bun produs nou din 2012 la Premiile Piata

AQUA Carpatica, cel mai bun produs nou din 2012 la Premiile Piata


In seara zilei de 7 noiembrie, intr-o foarte eleganta atmosfera la hotelul Raddison Sas din Bucuresti, s-au acordat premiile revistei Piata pentru industria FMCG. Firma Valvis Holding, cea care detine brandurile AQUA Carpatica si Domeniile Samburesti, a primit premiul pentru cel mai bun produs nou din anul 2012 din categoria bauturilor non-alcoolice pentru produsul AQUA Carpatica plata 2 litri.

AQUA Carpatica este un brand aparut la sfarsitul anului 2010 si s-a remarcat pe piata apelor minerale prin faptul ca este apa plata cu cel mai mic nivel de nitrati din Romania, iar varianta carbogazoasa este singura apa cunoscuta si masurata care are concentratie de nitrati 0 mg/l. In anul 2012, brandul a avut o crestere spectaculoasa si a devenit, in scurt timp, una dintre cele mai populare marci de apa minerala in randul consumatorului roman.

AQUA Carpatica explica 5 mituri despre apa

Fata de anul trecut, cota de piata a AQUA Carpatica a depasit 10%, una din cele mai mari cresteri pentru un brand nou si, de aceea, produsul a ajuns si in atentia competitiilor de specialitate. Premiile Revistei Piata se adreseaza producatorilor, distribuitorilor si comerciantilor din retailul modern si au ajuns, in acest an, la cea de-a 7-a editie.

Juriul a fost format din partenerii de afaceri: comerciantii au votat pentru atribuirea voturilor destinate producatorilor si distribuitorilor, iar producatorii si distribuitorii au votat pentru desemnarea castigatorilor pentru comercianti. Voturile au fost ajustate cu cota de piata a fiecarei companii, iar in urma acestora, s-au acordat 41 de premii in noua sectiuni.

AQUA Carpatica mineral carbogazoasa - apa magneziana ideala

La sectiunea "Cel mai bun produs nou," subsectiunea Grupa bauturi nealcoolice, AQUA Carpatica la 2 litri a fost castigatoare, chiar si in fata unor concerne internationale si a unor firme cu traditie pe piata romaneasca.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 3892 ori