Steve Jobs continua sa se implice in conducerea Apple

Luni, 13 Aprilie 2009, ora 00:13
2052 citiri
Steve Jobs continua sa se implice in conducerea Apple

Directorul general al Apple, Steve Jobs, continua sa se implice in aspectele esentiale ale conducerii companiei, cu toate ca de trei luni se afla in concediu medical, au declarat persoane apropiate situatiei, relateaza publicatia Wall Street Journal (WSJ).

Directorul operational, Tim Cook, se ocupa de problemele curente, dar Jobs, co-fondatorul companiei, a continuat sa coordoneze, de acasa, cele mai importante strategii si produse ale Apple, potrivit WSJ.

Jobs s-a implicat in special in interfata sistemului de operare a noului iPhone, prezentat de Apple in luna martie, dar si in dezvoltarea unor proiecte viitoare, au mai spus sursele.

Jobs, in varsta de 54 de ani, s-a tratat in 2004 pentru o forma rara de cancer la pancreas, iar la inceputul lunii ianuarie a intrat in concediu medical, afirmand ca isi va relua atributiile in iunie.

De la inceputul acestui an, Jobs nu a mai aparut in public si nu a mai facut declaratii, astfel incat nu este clar cat de mult s-a mai implicat in operatiunile companiei.

Actiunile Apple au fost afectate, din vara anului 2008, de speculatiile privind starea de sanatate a lui Jobs.

#apple, #jobs , #stiri Apple