Samsung va incerca sa blocheze vanzarile iPhone 5 in Europa

Marti, 20 Septembrie 2011, ora 21:15
1965 citiri
Samsung va incerca sa blocheze vanzarile iPhone 5 in Europa

Razboiul Apple - Samsung continua, compania sud-coreana analizand masuri juridice pentru a interzice vanzarea noului model iPhone, conform Mediafax.

Potrivit publicatiei Maeil Business, Samsung va incerca sa obtina o blocare a vanzarii iPhone in Europa.

Un reprezentant al Samsung a declarat ca producatorul nu comenteaza litigii juridice aflate in desfasurare.

Cele doua companii sunt inclestate intr-un conflict juridic tot mai dur in noua tari, referitor la productia de smartphone-uri si tablete PC.

Planurile Samsung urmeaza succesului Apple in a bloca vanzarea ultimelor tablete ale companiei in Germania si a unor modele de smartphone-uri in Olanda. Victoria Apple a fortat Samsung sa amane pe termen nedefinit lansarea de tablete in Australia.

Dupa ce Apple a castigat in justitia germana in septembrie, Samsung a anuntat ca va face uz de toate optiunile juridice.

Apple nu a lansat un nou model al iPhone de mai bine de un an, iar produsul este esential pentru Apple ca sa-si mentina evolutia solida a vanzarilor in contextul concurentei foarte ridicate din partea Samsung, noteaza Reuters.

In trimestrul al doilea, Apple a vandut 20,3 milioane de iPhone-uri, in timp ce Samsung a livrat cu numai un milion mai putine smartphone-uri.

Potrivit informatiilor din presa, Apple va lansa noul iPhone in octombrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Apple se confruntă cu un nou proces judiciar. Care este motivul
Apple se confruntă cu un nou proces judiciar. Care este motivul
Apple se confruntă cu un nou proces judiciar, de această dată în Regatul Unit, unde un grup de aproximativ 1500 de dezvoltatori de aplicații a intentat o acțiune în instanță împotriva...
#apple, #samsung, #iphone, #razboi apple samsung, #iphone interzis, #smartphone , #stiri Apple