Primul smartphone LG Electronic, lansat in octombrie

Marti, 14 Septembrie 2010, ora 23:22
1294 citiri
Primul smartphone LG Electronic, lansat in octombrie

LG Electronic va lansa in octombrie primul sau smartphone, Optimus One, cu obiectivul de vanzare a 10 milioane de aparate, in speranta redresarii diviziei sale producatoare de telefoane mobile care inregistreaza pierderi, informeaza Mediafax. 

Grupul sud-coreean, al treilea mare producator de telefoane mobile la nivel mondial, va distribui noile aparate smartphone prin intermediul a circa 120 de operatori din intreaga lume.

LG Electronic spera ca cererea pentru aparatele smartphone dotate cu sistemul de operare Android produs de Google sa contribuie la redresarea diviziei sale de telefoane.

Grupul a raportat o pierdere record pe segmentul telefoanelor mobile, in trimestrul al doilea, si a avertizat ca situatia va continua in trimestrul al treilea in lipsa unei game de aparate smartphone care sa concureze aparate precum iPhone fabricat de Apple.

Conducerea LG Electronic spera ca noul aparat, impreuna cu o noua serie de telefoane prevazute cu sistemul Windows Phone 7, ii vor reface reputatia, in trimestrul al patrulea.

Investitorii sunt totusi ingrijorati ca aceste produse ar putea veni prea tarziu, in conditiile in care companiile concurente vor face lansari agresive pentru perioada sarbatorilor de iarna.

UBS a anticipat saptamana trecuta ca divizia de telefoane mobile a LG isi va adanci pierderile in trimestrul al patrulea si va continua sa aiba rezultate negative pana in trimestrul al doilea al anului viitor. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Apple se confruntă cu un nou proces judiciar. Care este motivul
Apple se confruntă cu un nou proces judiciar. Care este motivul
Apple se confruntă cu un nou proces judiciar, de această dată în Regatul Unit, unde un grup de aproximativ 1500 de dezvoltatori de aplicații a intentat o acțiune în instanță împotriva...
#smartphone, #lg electronic, #optimus, #iphone, #apple , #stiri Apple