Primele imagini cu iPhone 4s?

Marti, 20 Septembrie 2011, ora 11:09
4266 citiri
Primele imagini cu iPhone 4s?

iPhone 4s a intrat pe mana presei, luni, sub forma unor poze care infatiseaza un dispozitiv dezasamblat care seamana perfect cu un iPhone 4, dar care are atasat un procesor A5.

Publicatia phoneArena.com a dezvaluit luni dimineata, dupa fusul orar oriental, cateva imagini de pe un site chinez care pareau sa infatiseze o noua placa de baza de iPhone conectata la un iPhone 4 de culoare alba. In interior pot fi vazute foarte clar un display LCD, bateria si cateva fire, scrie ZDNet.

Pe la amiazi, o alta poza a aparut pe MacPost cu cealalta parte a dispozitivului dezasamblat, care, din nou, semana izbitor cu un iPhone 4. In noile poze, presupusul iPhone 4S este chiar pornit si are pe display ecranul de activare iTunes.

Intr-un final, publicatia Pandaxtech a postat o poza la calitate mai inalta a placii de baza si a bateriei noului dispozitiv cu procesor A5.

Chiar daca imaginile nu sunt confimate, ele infatiseaza ceea ce ar putea fi produsul real Apple, iPhone 4s.

Cel mai probabil pozele au "scapat" din mana inginerilor care fac testarile sau a partenerilor Apple, ceea ce ar putea insemna sansele ca produsul sa fie lansat curand sunt foarte mari.

 

 

#cum arata iphone4s, #iphone 4s, #primele imagini iphone4s , #stiri Apple