FOTO Noile iPad-uri au fost lansate. Vezi cum arata si ce pot face

Miercuri, 23 Octombrie 2013, ora 01:16
3142 citiri
FOTO Noile iPad-uri au fost lansate. Vezi cum arata si ce pot face

Apple a lansat un nou iPad si iPad mini in cadrul unui eveniment ce a avut loc aseara la San Francisco, acolo unde, cu cateva saptamani in urma, compania a lansat iPhone 5S si 5C.

Noul iPad Mini dispune de ecran Retina (rezolutie de 2.048 x 1536 pixeli), procesor A7 si baterie cu autonomie de 10 ore.

Versiunea Wi-Fi costa 399 de dolari. Disponibil de la 1 noiembrie.

Modelul iPad Air este mai subtire, mai usor si mai puternic. Diagonala ecranului este de 9,7 inci.

La 7,5 mm, modelul este cu 20% mai subtire decat cel anterior. Dispune de procesor A7 pe 64 de biti si camera de 5 MP.

Bateria are autonomie de pana la 10 ore. Modelul Wi-Fi cu capacitate de stocare interna de 16 GB costa 499 de dolari, iar cel cu conexiune celulara 630 de dolari.

Livrarile noului model iPad Air incep la 1 noiembrie.

De asemenea, Apple a prezentat noul sistem de operare pentru computerele personale Mac.

Un an incarcat pentru Apple.iPhone 5S si 5C, lansate in septembrie

Apple a lansat doua noi telefoane, modelele 5C si 5S, precum si iOS7, noua versiune a sistemului operare, disponibile inca de pe 18 septembrie.

iPhone 5C, modelul ieftin mult asteptat, are o carcasa de plastic, disponibila in cinci culori - albastru, verde, roz, galben si alb.

Din punct de vedere tehnic, 5C este un 5 cu ecran de 4 inci Retina Display cu rezolutie de 1136 x 640 pixeli, iar procesorul este A6 dual core la 1,3 GHz, pe care Apple l-a anuntat anul trecut odata cu iPhone 5 si un procesor grafic PowerVR SGX543MP3. Camera principala are de 8 megapixeli iSigh, ca si cea de anul trecut, o imbunatatire semnificativa fiind adusa camerei frontale pentru apeluri FaceTime HD si "selfies".

O noutate importanta inclusa de Apple in noul telefon este cipul de comunicatii, care este compatibil cu LTE. Bateria, conform oficialiloe companiei, este imbunatatita, iar noul iPhone are preinstalat iOS7.

iPhone 5C este insa mai mare cu circa 1 milimetru in toate cele trei dimensiuni, iar greutatea a crescut si ea cu 20 de grame.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lansare ipad, #lansare iPad 2013, #productie iPad Apple , #stiri Apple