La ce pret poate fi cumparat iPhone 5C in SUA, in functie abonament

Marti, 17 Septembrie 2013, ora 17:50
4966 citiri
La ce pret poate fi cumparat iPhone 5C in SUA, in functie abonament
iPhone 5C este gratis in SUA pentru un abonament de 22 de dolari la T-Mobile

iPhone 5C, disponibil pentru precomanda la un pret recomandat de Apple de 99 de dolari, poate fi achizitionat de catre americani la preturi mai mici, in functie de abonamentul si de operatorul de telefonie ales.

Acest terminal este prezent in oferta T-Mobile, de unde poate fi cumparat fara contract si necodat, insa pretul, in acest caz, este de 549 dolari, pentru cel cu 16 GB, si de 649 dolari, pentru cel de 32 GB.

Care sunt reducerile de pret in functie de abonament

iPhone 5C poate fi cumparat fi primit si gratuit de americani, cu conditia sa faca un abonament la T-Mobile de 22 de dolari, pentru 24 de luni. Pentru acelasi abonament, modelul de 32 GB costa 99 de dolari.

Aici se mai adauga si pretul de 10 dolari pentru SIM, plus taxele aditionale.

De remarcat ca abonamentul costa 22 de dolari numai daca utilizatorul alege un terminal iPhone 5C. In caz contrar, abonamentul costa 50 de dolari.

Abonamentul mai ieftin, telefonul, mai scump

Pentru un abonament mai ieftin, de 10,75 dolari, terminalul iPhone 5C cu 16 GB costa 270 de dolari, la care se adauga cei 10 dolari platiti pentru SIM. La acelasi abonament, pentru un iPhone 5C cu 32 GB, clientul va plati 309 dolari.

De remarcat ca in oferta T-Mobile nu apare terminalul iPhone 5S.

In Romania, disponibile pentru precomanda fara abonament

In Romania, noile terminale Apple, iPhone 5C si iPhone 5S, vor fi disponibile de la 2.999 lei, respectiv de la 3.499 lei si pot fi cumparate prin precomanda fara abonament, mai multe magazine online anuntand ca le vor comercializa imediat dupa ce acestea vor incepe sa fie livrate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iPhone pret, #Pret SUA, #operator SUA, #iPhone 5C , #stiri Apple