La ce intrebari nu a raspuns inca iPad?

Marti, 09 Martie 2010, ora 19:12
2407 citiri
La ce intrebari nu a raspuns inca iPad?

Gigantul american Apple a anuntat ca primele iPad-uri vor fi puse in vanzare in magazinele din America pe 3 aprilie, urmand ca, la sfarsitul aceleiasi luni, noul produs sa fie disponibil pe alte noua piete internationale. Foarte asteptat de pasionatii IT si lansat cu mare fast, gadgetul lui Steve Jobs a ridicat totusi o serie intrebari fara raspuns.

Iata cele mai "arzatoare" intrebari despre iPad.

Va urca lansarea iPad preturile pentru aplicatiile din App Store?

In urma cu cateva luni, circula un zvon potrivit caruia Apple ar lansa o sectiune "premium" pentru jocurile dedicate iPhone, in App Store.

Dar piata a evoluat in directia opusa, in conditiile in care putine jocuri costa 10 $, majoritatea situandu-se in marja de pret cuprinsa intre 3 si 5 dolari.

Multe altele sunt gratuite, dezvoltatorii preferand sa scoata bani din vanzarea de bunuri virtuale.

Care sunt planurile Apple pentru iBookstore?

Exista postibiltiatea ca iBooks sa poata fi citite atat pe Mac cat si pe PC.

Cartile electronice din iBookstore isi vor aminti ultima pagina citita pe iPhone, astfel incat lectura poate fi reluata din acel punct pe iPad.

Expertii se intreaba totodata daca utilizatorii vor putea sa scrie o carte pe iPad si apoi sa o publice pe iBookstore.

Ce va insemna iPad pentru Apple TV?

Exista doua posibilitati: fie iPad va functiona ca o telecomanda perfecta pentru Apple TV, fie va inlocui televizorul de acasa, cu totul.

Cat va trece pana cand Apple va introduce reclame in continutul dedicat iPad-ului?

Andy Miller, vicepresedintele diviziei de mobile advertising a Apple, si-a propus sa permita dezvoltatorilor de aplicatii si companiei Apple sa faca mai multi bani din aplicatiile gratuite.

In scurt timp, se asteapta ca Apple sa introduca reclame in jocurile video.

Cat va costa reparatia unui ecran de iPad?

Display-urile dispozitivelor Apple sunt foarte fragile iar ecranele iPad, fara sa faca o exceptie, se vor sparge destul de frecvent.

Utilizatorii Apple nu vor fi foarte multumiti, daca o astfel de reparatie va costa mai mult de 99 de $ si va dura mai mult de o zi.

UPDATE: iPad este deja disponibil si in Romania, se poatedeja comanda online. Puteti verifica preturile: Pret iPad 16Gb, Pret iPad 32Gbsi Pret iPad 64Gb.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Apple se pregătește să anunțe cel mai puternic procesor al companiei: M4
Apple se pregătește să anunțe cel mai puternic procesor al companiei: M4
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de procesoare, seria M4, destinată să echipeze viitoarele modele de MacBook și computere Mac, conform ultimelor informații. Noile cipuri...
#apple, #gadget, #ipad, #jobs, #steve , #stiri Apple