iPhone 6 ar putea avea inclusi senzori care sa masoare conditiile meteorologice

Luni, 17 Martie 2014, ora 16:11
1375 citiri
iPhone 6 ar putea avea inclusi senzori care sa masoare conditiile meteorologice

Telefonul iPhone 6, pe care Apple il va lansa in acest an, va avea, cel mai probabil, senzori care vor masura temperatura, presiunea si umiditatea din aer, spun analistii.

Dupa ce Samsung a lansat terminalul Galaxy S4, care avea astfel de senzori, analistii din piata se asteptau ca si Apple sa le introduca pe terminalul iPhone 5S, insa nu s-a intamplat.

iPhone 5S are incluse functii deja cunoscute, cum ar fi accelerometru , giroscop sau busola.

Cu toate acestea, Sun Xu Chang, un analist chinez, a postat informatii pe contul Weibo care arata ca Apple ar putea introduce noii senzori in iPhone 6, informeaza International Business Times ..

Aceste "zvonuri" sunt sustinute si de informatiile conform carora Apple a angajat specialisti din domeniul senzorilor pentru sanatate, in timp ce alte informatii arata ca iOS 8 ar putea include o aplicatie, Healthbook, care ar putea avea nevoie de astfel de senzori.

iPhone 6 este de asteptat sa aiba un ecran mai mare si un nou procesor A8 la 2,6GHz. Pe langa acestea, in piata sunt informatii care arata ca noul model va fi mai subtire decat iPhone 5S.

#iPhone Apple, #senzori iphone, #caracteristici iPhone , #stiri Apple