iPhone 5 are defecte. Deja?

Vineri, 23 Septembrie 2011, ora 18:06
4168 citiri
iPhone 5 are defecte. Deja?

Wintek, compania producatoare de iPhone 5, intampina probleme la producerea ecranelor tactile pentru noul dispozitiv, potrivit publicatiilor de specialitate.

Cu putin timp inainte de lansarea iPhone 5, surse citate de stie-ul DigiTimes afirma ca Wintek ar fi gasit un defect pe care l-au numit "delayed bubble" la cateva dintre ecranele produse pentru respectivul dispozitiv. Desi sursa nu a precizat ce presupune acest defect, DigiTimes scrie ca apare doar dupa laminarea ecranului tactil si intimpul asamblarii.

Wintek, producatorul din Taiwan, este considerata singura companie care creaza ecrane pentru noul produs Apple, iPhone 5. Potrivit surselor DigiTimes, Wintek va livra pana la 25% din toate ecranele touchscreen pentru iPhone 5, in timp ce RPK Holding din Taiwan va produce pana la 65%  dintre display-urile telefonului.

Unii specialisti considera ca defectul ar putea sa impiedice Wintek sa respecte conditiile Apple de livrare. Sursele citate de DigiTimes spun ca defectul va afecta primele livrari de telefoane, in timp ce reprezentantii Wintek sustin ca livrarile nu vor fi afectate.

In pus, daca dam crezare surselor DigiTech, productia iPhone 5 este asemanatoare cu cea a iPhone 4, ceea ce ar insemna ca va dura foarte mult pana la repararea defectului.

Faptul ca Wintek ar putea avea probleme in productia de ecrane pentru iPhone 5 nu ar trebui sa fie o surpriza pentru nimeni. De-a lungul anilor, partenerii de productie au intampinat dificultati in a realiza produsele Apple, asa cum s-a intamplat si l a lansarea iPhone-ului de culoare alba.

In iunie, Terry Gou, CEO Hon Hai, care detine Foxconn, un partener important de aprovizionare pentru Apple, a declarat ca produsele gigantului sunt "foarte dificil de realizat".

#iphone 5, # lansare iphone 5, # defect iphone 5 , #stiri Apple