iPhone 4S primeste mai multe reclamatii

Joi, 20 Octombrie 2011, ora 13:09
2682 citiri
iPhone 4S primeste mai multe reclamatii
iPhone 4 vs. iPhone 4S/ Sursa: MSNBC

Utilizatorii de iPhone 4S se plang de calitatea imaginii de pe display-ul dispozitivului recent lansat, chiar pe forumul oficial al Apple. Ecranul telefonului are o nuanta accentuata de galben, sustin la unison reclamantii, iar defectiunea apare predominant la telefoanele de culoare neagra.

Publicatiile de specialitate nu au pierdut timpul si au realizat o comparatie intre ecranul unui iPhone 4 si ecranul unui iPhone 4S, ambele de culoare neagra si de la acelasi operator, iar concluzia a fost evidenta, potrivit MSNBC: varianta 4S chiar are o nuanta de galben pe display.

Avand in vedere ca nuanta se vede uniform, putem concluziona ca defectiunea nu este de acelasi tip ca problema pe care a avut-o iPhone 4 la inceput, cand Apple sustinea ca "decolorarea a fost cauzata de adezivul utilizat in procesul de productie si a disparut in momentul in care lipiciul s-a uscat".

Unii au asociat defectiunea cu cea de la iPhone 4 din 2010, cand antena suferea interferente in momentul in care utilizatorul atingea locul in care era pozitionata.

Prima reactie Apple de atunci a fost un sfat revoltator de simplu: "evitati sa mai tineti telefonul in acea pozitie", spunea Steve Jobs.

Odata creat precedentul, utilizatorii asteapta cu nerabdare reactia Apple si la aceasta problema.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iPhone 4S defectiuni, #reclamatii iPhone, #apple iPhone 4S , #stiri Apple