iPhone 4, cel mai subtire smartphone din lume

Luni, 07 Iunie 2010, ora 23:02
2916 citiri
iPhone 4, cel mai subtire smartphone din lume

Steve Jobs, CEO-ul Apple, a lansat noul iPhone in cadrul conferintei Worldwide Developers Conference, din San Francisco.

Noul device are 100 de caracteristici in plus fata de predecesorul sau, iPhone 3GS.

Schimbarile majore includ un ecran cu rezolutie mare, o bateria care dureaza mai mult, precum si o camera video/foto High Definition.

Cu un design complet nou, iPhone 4 este cu 24% mai subtire decat modelul 3GS. Jobs l-a numit "cel mai subtire smartphone din lume".

Noul telefon al Apple va intra in magazinele din Statele Unite pe 24 iunie, cu preturi pornind de la 199$ pentru modelul de 16 GB si 299$, pentru cel de 32 GB. 

Cea mai importanta caracteristica a noului iPhone, pe care Steve Jobs a lasat-o "intamplator" pentru sfarsitul conferintei, este camera din fata gadgetului, care permite video-conversatii.

Detinatorii de iPhone 4 vor putea organiza video-chaturi, folosind retele Wi-Fi.

Alte caracteristici

Rezolutia ecranului a fost mult imbunatatita, afisand 326 pixeli per inch, de patru ori mai multi decat modelul 3GS.

iPhone 4 va permite utilizatorilor sa vorbeasca sapte ore fara sa fie incarcat, o imbunatatire de cinci ore  fata de modelul precedent.

iPhone 4 va fi animat de sistemul de operare iPhone OS 4, care permite multitasking, crearea de foldere pentru aplicatii si acces la aplicatia iBook, o baza de carti digitale contra cost.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
WhatsApp lansează o funcție extrem de interesantă pentru utilizatori
WhatsApp lansează o funcție extrem de interesantă pentru utilizatori
WhatsApp, aplicația de mesagerie folosită de milioane de oameni zilnic, introduce un nou instrument menit să faciliteze gestionarea mesajelor prin intermediul unui set de filtre de chat, așa...
#4, #apple, #gadget, #iphone, #jobs, #steve , #stiri Apple