iPhone 4, cel mai subtire smartphone din lume

Luni, 07 Iunie 2010, ora 23:02
2916 citiri
iPhone 4, cel mai subtire smartphone din lume

Steve Jobs, CEO-ul Apple, a lansat noul iPhone in cadrul conferintei Worldwide Developers Conference, din San Francisco.

Noul device are 100 de caracteristici in plus fata de predecesorul sau, iPhone 3GS.

Schimbarile majore includ un ecran cu rezolutie mare, o bateria care dureaza mai mult, precum si o camera video/foto High Definition.

Cu un design complet nou, iPhone 4 este cu 24% mai subtire decat modelul 3GS. Jobs l-a numit "cel mai subtire smartphone din lume".

Noul telefon al Apple va intra in magazinele din Statele Unite pe 24 iunie, cu preturi pornind de la 199$ pentru modelul de 16 GB si 299$, pentru cel de 32 GB. 

Cea mai importanta caracteristica a noului iPhone, pe care Steve Jobs a lasat-o "intamplator" pentru sfarsitul conferintei, este camera din fata gadgetului, care permite video-conversatii.

Detinatorii de iPhone 4 vor putea organiza video-chaturi, folosind retele Wi-Fi.

Alte caracteristici

Rezolutia ecranului a fost mult imbunatatita, afisand 326 pixeli per inch, de patru ori mai multi decat modelul 3GS.

iPhone 4 va permite utilizatorilor sa vorbeasca sapte ore fara sa fie incarcat, o imbunatatire de cinci ore  fata de modelul precedent.

iPhone 4 va fi animat de sistemul de operare iPhone OS 4, care permite multitasking, crearea de foldere pentru aplicatii si acces la aplicatia iBook, o baza de carti digitale contra cost.

Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
#4, #apple, #gadget, #iphone, #jobs, #steve , #stiri Apple