iPad, lansat in toata lumea

Duminica, 30 Mai 2010, ora 23:08
2193 citiri
iPad, lansat in toata lumea

Tablet PC-ul iPad al Apple a debutat in acest weekend in afara Statelor Unite, in noua tari, cu cozi uriase la magazinele care au comercializat gadget-ul, iar lansarea ridica noi intrebari legate de capacitatea de productie a companiei americane, care deja da semne ca nu face fata cererii, informeaza Mediafax.

iPad-ul a aparut in rafturile magazinelor din Australia, Canada, Franta, Germania, Italia, Japonia, Spania, Elvetia si Marea Britanie la aproape doua luni dupa lansarea de pe 3 aprilie din Statele Unite.

Apple a intampinat probleme serioase pe piata americana, unde nu a putut tine pasul cu cererea uriasa, compania luand in ultima instanta decizia de a amana cu o luna lansarea internationala, transmite Bloomberg.

Analistii estimeaza ca Apple va vinde 1,7 milioane de iPad-uri in trimestrul aprilie-iunie si cinci milioane la nivelul intregului an, insa orice prognoza poate fi rasturnata de capacitatea Apple de a produce tot mai multe astfel de gadget-uri pentru a satisface cererea.

La fel ca in cazul iPhone-ului, vanzarile tablet PC-ului celor de la Apple ar trebui sa fie determinate in mare masura de succesul pe plan international. Din volumul total de modele iPhone vandute, numai o treime au mers catre clienti din Statele Unite. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple se află în plin proces de dezvoltare a unei noi game de produse inteligente alimentate de inteligență artificială, inclusiv ochelari inteligenți, căști AirPods cu camere și inele...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#ipad, #apple, #lansare , #stiri Apple