iPad 2, lansat azi in Asia si Europa

Vineri, 25 Martie 2011, ora 17:39
1690 citiri
iPad 2, lansat azi in Asia si Europa

Sute de oameni din Asia si Europa au stat la coada in fata magazinelor Apple pentru a cumpara noua tableta iPad 2, lansata vineri in 25 de tari, de teama ca deficitul de produse din Statele Unite se va repeta si in strainatate, relateaza Reuters, citat de Mediafax.

IPad 2, o versiune mai subtire si mai usoara a tabletei, care include doua camere pentru video chat, a fost introdusa in Statele Unite pe 11 martie, iar analistii estimeaza ca in primul week-end au fost vandute un milion de exemplare.

 

Preturile internationale pornesc de la 499 de dolari.

Vineri, tableta PC a fost lansata in 25 de state, majoritatea din Europa, alaturi de Australia, Noua Zeelanda, Canada si Mexic.

 

Lansarea din Japonia a fost amanata, dar Apple a precizat ca nu din cauza deficitului de componente aparut in urma cutremurului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple se află în plin proces de dezvoltare a unei noi game de produse inteligente alimentate de inteligență artificială, inclusiv ochelari inteligenți, căști AirPods cu camere și inele...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#oameni, #ipad, #apple, #ipad2 , #stiri Apple