IOS 8.1 ar putea fi lansat pe 20 octombrie, la pachet cu Apple Pay

Vineri, 03 Octombrie 2014, ora 12:05
1876 citiri
IOS 8.1 ar putea fi lansat pe 20 octombrie, la pachet cu Apple Pay
Sursa foto: PCMag

Apple va lansa iOS 8.1, urmatoarea versiune a platformei sale mobile, pe 20 octombrie, conform informatiilor din piata, care va veni la pachet cu solutia de plati mobile Apple Pay.

Apple a prezentat Apple Pay pe 9 septembrie la evenimentul unde a fost lansat noul iPhone, precizand ca aceasta va fi disponibila mod oficial din luna octombrie, ca parte a unui update mai mare al iOS, scrie PCMAg.

Aceasta actualizare este tot mai mult asteptata dupa ce utilizatorii iPhone au identificat o noua problema cu versiunea 8.0.2. Astfel, problemele au aparut la conexiunea Blootooth, o problema destul de importanta, identificata dupa ce compania a rezolvat majoritatea problemelor din 8.0.1.

Vestea vine la cateva zile dupa ce Apple a lansat iOS 8.1 beta 1, conform dezvoltatorului Hamza Sood, care a postat o imagine a acestei versiuni. iOS 8.1 beta pare sa aiba suport pentru Touch ID pe iPad, dupa cum a explicat Hamza.

Apple Pay, lansata impreuna cu 8.1

Aplicatia Apple Pay este sustinuta de mai multi parteneri, printre care si McDonalds, Whole Foods, Panera si parcurile tematice Disney. De asemenea, aici sunt integrate si servicii web, cum ar fi Groupon, Uber si MLB at Bat.

Apple colaboreaza cu American Express, Visa, MasterCard, precum si cu cele mai mari sase banci, pentru serviciul de plata. Global Payments, unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de solutii de plata, vor acorda, din aceasta saptamana, sprijini pentru Apple Pay.

De asemenea, Apple sustine ca toate informatiile de plata vor fi criptate, iar in loc de a stoca numarul cartii de credit, compania a devoltat o procedura mai sigura. In cazul in care telefonul este furat, utilizatorul poate suspenda platile cu "Find My iPhone".

Iata cum functioneaza Apple Pay:

#aoole ios, #apple pay , #stiri Apple