Gadgeturi pe care Apple vrea sa le construiasca

Vineri, 07 Mai 2010, ora 17:21
2429 citiri
Gadgeturi pe care Apple vrea sa le construiasca

Inainte de a fi unul dintre gigantii IT ai lumii, compania Apple este o fabrica de idei, potrivit Business Insider. 

Recent, cei de la Apple au aplicat pentru obtine brevetul de inventie a unui dispozitiv care face legatura intre iPhone si inima utilizatorului.

Multe dintre ideile inginerilor din echipa lui Steve Jobs raman la stadiul de schita, insa unele devin gadget-uri apreciate de utilizatori din intreaga lume.

Iata o lista cu cele mai recente concepte Apple, alcatuita de Business Insider:

Controlul iPod-ului prin ritmul de alergare - Apple are de gand sa dezvolte, in parteneriat cu Nike, un sistem prin care ritmul melodiei de pe iPod sa se modifice odata cu ritmul de alergare.

Proiectorul Computer - proiectorul de la Apple nu va mai avea nevoie sa fie conectat la o unitate de calcul, avand memorie interna si posibilitatea de a i se conecta un mouse sau o tastatura.

Ochelarii cu display - ochelarii vor putea fi conectati la dispozitivele Apple mai mici, care nu pot reda video pe ecranele lor.

iTravel - o aplicatie pentru iPhone, care, spre deosebire de cele existente deja, va reuni toate serviciile de care are nevoie un turist.

Laptop alimentat cu energie solara - cei de la Apple vor sa dezvolte un accesoriu care se ataseaza magnetic pe spatele oricarui laptop pe care il alimenteaza cu energie solara.

Sistem de operare 3D - iconitele ar urma sa se invarta in functie de lumina ambientala.

Proiectoare integrate in laptop -
este posibil ca noua generatie de MacBook sa aiba integrate pico-proiectoare.

Aceasta inovatie va fi folositoare atat pentru oamenii de afaceri, in prezentari, dar si pentru utilizatorii care vor sa vada un film sau un slideshow pe o suprafata mai mare.

Bilete de concert integrate in iPhone - Prin aplicatia "Concert Ticket +.", Apple doreste digitalizarea totala a biletelor de acces la concerte, spectacole sau evenimente sportive.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple se află în plin proces de dezvoltare a unei noi game de produse inteligente alimentate de inteligență artificială, inclusiv ochelari inteligenți, căști AirPods cu camere și inele...
#apple, #gadget, #idei, #inovatii, #jobs, #steve , #stiri Apple