Gadgeturi pe care Apple vrea sa le construiasca

Vineri, 07 Mai 2010, ora 17:21
2429 citiri
Gadgeturi pe care Apple vrea sa le construiasca

Inainte de a fi unul dintre gigantii IT ai lumii, compania Apple este o fabrica de idei, potrivit Business Insider. 

Recent, cei de la Apple au aplicat pentru obtine brevetul de inventie a unui dispozitiv care face legatura intre iPhone si inima utilizatorului.

Multe dintre ideile inginerilor din echipa lui Steve Jobs raman la stadiul de schita, insa unele devin gadget-uri apreciate de utilizatori din intreaga lume.

Iata o lista cu cele mai recente concepte Apple, alcatuita de Business Insider:

Controlul iPod-ului prin ritmul de alergare - Apple are de gand sa dezvolte, in parteneriat cu Nike, un sistem prin care ritmul melodiei de pe iPod sa se modifice odata cu ritmul de alergare.

Proiectorul Computer - proiectorul de la Apple nu va mai avea nevoie sa fie conectat la o unitate de calcul, avand memorie interna si posibilitatea de a i se conecta un mouse sau o tastatura.

Ochelarii cu display - ochelarii vor putea fi conectati la dispozitivele Apple mai mici, care nu pot reda video pe ecranele lor.

iTravel - o aplicatie pentru iPhone, care, spre deosebire de cele existente deja, va reuni toate serviciile de care are nevoie un turist.

Laptop alimentat cu energie solara - cei de la Apple vor sa dezvolte un accesoriu care se ataseaza magnetic pe spatele oricarui laptop pe care il alimenteaza cu energie solara.

Sistem de operare 3D - iconitele ar urma sa se invarta in functie de lumina ambientala.

Proiectoare integrate in laptop -
este posibil ca noua generatie de MacBook sa aiba integrate pico-proiectoare.

Aceasta inovatie va fi folositoare atat pentru oamenii de afaceri, in prezentari, dar si pentru utilizatorii care vor sa vada un film sau un slideshow pe o suprafata mai mare.

Bilete de concert integrate in iPhone - Prin aplicatia "Concert Ticket +.", Apple doreste digitalizarea totala a biletelor de acces la concerte, spectacole sau evenimente sportive.

#apple, #gadget, #idei, #inovatii, #jobs, #steve , #stiri Apple