Gadgeturi Apple care ar putea iesi pe piata, in curand

Vineri, 09 Iulie 2010, ora 13:17
2157 citiri
Gadgeturi Apple care ar putea iesi pe piata, in curand

Prima jumatate a anului 2010 a fost plina pentru cei de la Apple, dupa ce au lansat pe piata tableta iPad, un succes de vanzari, si iPhone 4, care in ciuda problemelor de semnal, a fost bine primit de fanii companiei lui Steve Jobs.

In anul ce urmeaza, se asteapta ca Apple sa lanseze versiuni imbunatatile ale celor mai bune produse ale sale.

iPod Touch 4

In perioada urmatoare, Apple va imbunatati partea de hardware a playerului audio iPod Touch. Noua versiune ar putea fi dotata cu doua camere video, pentru fata si verso, dar si cu un display "retina", asemanator celui folosit de iPhone 4. Pentru a suporta noul hardware, playerul va avea nevoie de o baterie cu autonomie marita.

Cumpara iPod Touch de pe Magazinul Bloombiz

Apple TV 2

Apple TV a fost cel mai prost primit produs Apple, de pana acum. De acest lucru sunt constienti si oficialii Apple care au decis sa nu-l mai promoveze pe prima pagina a website-ului oficial.

Jobs a declarat in repetate randuri ca Apple TV este un "hobby", dar ca are mai multe de idei sa-l transforme in ceva mai bun.

Cel mai probabil, boxul Apple TV 2 care va sta deasupra televizorului va avea o camera web integrata, pentru video chat-uri cu utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch.

Apple TV 2 va avea instalat noul sistem de operara iOS 4 si va permite instalarea de aplicatii cumparate de pe App Store.

Cumpara Apple TV de pe Magazinul Bloombiz

iPad 2

Prima versiune este considerata deja un succes, insa este loc de mai bine. iPad 2 ar putea avea o camera frontala, pentru video-chat si un display "retina", asa cum este cel al iPhone 4.

Cumpara iPad de pe Magazinul Bloombiz

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

WhatsApp lansează o funcție extrem de interesantă pentru utilizatori
WhatsApp lansează o funcție extrem de interesantă pentru utilizatori
WhatsApp, aplicația de mesagerie folosită de milioane de oameni zilnic, introduce un nou instrument menit să faciliteze gestionarea mesajelor prin intermediul unui set de filtre de chat, așa...
Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple se află în plin proces de dezvoltare a unei noi game de produse inteligente alimentate de inteligență artificială, inclusiv ochelari inteligenți, căști AirPods cu camere și inele...
#apple, #gadget, #ipad, #iphone, #tv , #stiri Apple