Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Dupa lansarea iOS 6, Apple nu se mai lauda cu "cel mai puternic serviciu de harti"

Dupa lansarea iOS 6, Apple nu se mai lauda cu "cel mai puternic serviciu de harti"


Apple a modificat pe site-ul companiei afirmatia ca Apple Maps este "cel mai puternic serviciu de harti care a existat vreodata", dupa ce directorul general, Tim Cook, a cerut, vineri, scuze clientilor frustrati de erorile noului sistem de harti.

Site-ul Apple, care afirma suprematia hartilor companiei, a fost modificat pentru a face o afirmatie mai realista, scrie portalul Gizmodo.

Anterior, Apple descria propriul serviciu de harti astfel: "Proiectat de Apple integral, Maps iti ofera instructiuni pas cu pas, vederi 3D interactive si uimitoarea caractersitica Flyover. Toate acestea ar putea face aplicatia cel mai frumos si mai puternic serviciu de harti care a existat vreodata".

Dupa ce directorul general a fost nevoit sa-si ceara scuze, Apple a schimbat descrierea serviciului.

"Proiectat integral de Apple, Maps iti ofera instructiuni pas cu pas, vederi 3D interactive si uimitoarea caracteristica Flyover. Toate intr-o interfata bazata pe vectori, cu o modifcare a scarii si focalizare usoare", se arata pe site-ul Apple.

Apple a lansat propriul serviciu de harti in septembrie, cand a introdus noul sistem de operare iOS 6 si a lansat la vanzare iPhone 5.

Utilizatorii s-au plans, insa, ca noul serviciu de harti contine erori geografice, are deficite de informatii si nu include caracteristici care fac serviciul Google Maps popular, precum informatii despre transportul public, date ample despre trafic sau poze ale strazilor.

"Ne pare foarte rau pentru frustrarea pe care am cauzat-o clientilor si facem tot ce putem pentru a imbunatati serviciul Maps. Pana cand imbunatatim Maps, puteti incerca alternative prin descarcarea de aplicatii cu harti din App Store, precum Bing, MapQuest si Waze, sau puteti utiliza harti Google sau Nokia", afirma Cook intr-o scrisoare postata pe site-ul companiei.

Recunoasterea unei greseli de catre seful Apple este un moment "incredibil de rar", a notat, vineri, portalul AllThingsDigital.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 1683 ori