Curios cum va arata noul iPhone 5? Arunca o privire!

Vineri, 12 August 2011, ora 17:00
2935 citiri
Curios cum va arata noul iPhone 5? Arunca o privire!

Scurgerile de informatii referitoare la urmatoare serie de iPhone au dezvaluit tot delul de detalii, de la greutatea telefonului si dimensiunea aparatului, pana la numarul de componente interne. Au aparut chiar si cateva preturi estimative. 

In timp ce detaliile despre noul smartphone difera de la o zi la alta, cateva zvonuri i-au determinat pe producatorii de accesorii pentru telefon sa inceapa realizarea unor carcase de protectie.

De exemplu, recent, MacRumors a descoperit imaginea modelului de iPhone fabricat in China, care se preconiza ca este o copie dupa iPhone 5.

Aparent, noua generatie de iPhone va fi mai subtire decat modelul iPhone 4, va avea un ecran mai mare si un buton Home mai mare, transmite Huffingtonpost.

In ceea ce priveste pretul, se presupune ca iPhone 5, care va aparea in luna septembrie, va incepe de la 600 de dolari.

MacRumors a angajat designeri italieni pentru a crea machete, bazate pe scurgerile de informatii din cadrul companiilor producatoare. Puteti vedea ce a iesit, in imaginile de mai jos. 

Vezi foto 1:

 

Vezi foto 2:

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple se află în plin proces de dezvoltare a unei noi game de produse inteligente alimentate de inteligență artificială, inclusiv ochelari inteligenți, căști AirPods cu camere și inele...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#apple, #apple iphone 5, #iphone5 , #stiri Apple