Cum vom economisi timp cu noua generatie iPhone

Sambata, 22 Mai 2010, ora 23:17
4478 citiri
Cum vom economisi timp cu noua generatie iPhone

In urma cu trei ani, oamenii formau cozi interminabile in fata magazinelor Apple pentru a pune mana pe urmatoarea generatie de telefoane mobile. Lansarea iPhone-ului a deschis piata smartphone-urilor, informeaza Mashable.com.

In aprilie, Apple a facut publice specificatiile sistemului de operare iPhone OS 4.0, care va fi instalat pe noua generatie de iPhone, planificata sa apara pe piata in iunie.

Prezent la evenimentul de lansare a sistemului de operare, Steve Jobs declara ca iPhone 4.0 va avea peste 100 de caracteristici noi.

Iata cateva dintre caracteristicile noului iPhone, care vor ajuta la cresterea productivitatii utilizatorilor sai.

Multitasking

Cea mai importanta caracteristica este multitasking-ul, care va aparea sub forma unui manager de aplicatii.

Spre deosebire de multitasking-ul unui PC, care permite rularea mai multor aplicatii in acelasi timp, varianta aleasa de Apple va permite rularea unei aplicatii principale, in timp ce celelalte vor fi in stare de suspendare, dar nu inchise.

Posibilitatea de a schimba intre doua aplicatii recent deschise va aduce un beneficiu vizibil celor care folosesc zilnic iPhone-ul.

Spre exemplu, utilizatorilor le va fi mai simplu sa copieze continutul interesant vazut pe un website, intr-un e-mail.

Director de aplicatii

Pana acum, cu cat se descarcau mai multe aplicatii de pe App Store, cu atat se gaseau mai greu, pe telefon.

Odata cu viitorul iPhone, aplicatiile vor putea fi grupate pe directoare.

Un folder ar putea contine cele mai folosite aplicatii, un altul ar putea fi dedicat jocurilor, aplicatiilor de calatorit etc.

Conturi unite de e-mail

Pentru cei care au mai multe conturi de e-mail, aceasta caracteristica se va dovedi foarte importanta.

Pana acum, utilizatorul trebuia sa se intoarca din pagina de "Inbox", in cea de selectare a contului, dupa aceea, urmand sa acceseze din nou "Inbox".

Acesti pasi vor fi eliminati, deoarece noua versiune a iPhone-ului va permite vizualizarea tuturor mesajelor, in acelasi ecran, indiferent de contul de e-mail pe care fost primite.

Suport pentru tastatura Bluetooth

Odata ce te obisnuiesti cu tastatura on-screen a iPhone-ului, aceasta poate deveni usor de utilizat.

Insa pentru cei care scriu pe blog direct de pe iPhone pentru a scrie pe blog, spre exemplu, le va fi utila posibilitatea de a conecta o tastatura prin Bluetooth.

Aplicatia de calendar

Calendarul cu care va veni noul iPhone va permite interactiunea directa cu celelalte aplicatii. Dezvoltatorii vor lansa aplicatii care sa citeasca si sa scrie informatii in calendarul integrat in iPhone.

Spre exemplu, daca seful tau planifica o intalnire, aceasta va aparea in calendarul tau instantaneu, printr-o aplicatie. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Apple se confruntă cu un nou proces judiciar. Care este motivul
Apple se confruntă cu un nou proces judiciar. Care este motivul
Apple se confruntă cu un nou proces judiciar, de această dată în Regatul Unit, unde un grup de aproximativ 1500 de dezvoltatori de aplicații a intentat o acțiune în instanță împotriva...
#apple, #iphone, #jobs, #smartphone, #steve , #stiri Apple