Cum afecteaza iPad strategia Google

Sambata, 30 Ianuarie 2010, ora 01:14
4317 citiri
Cum afecteaza iPad strategia Google

iPad, noul gadget al Apple, a fost creat cu un scop ambitios, acela de a revolutiona netbook-urilor si de a resuscita tablet-urile, prea putin populare printre iubitorii de tehnologie. Cum va fi afectat business-ul Google de catre noua "minune" Apple?


Prin contrast, Google a venit cu un model mult mai rapid, mult mai eficient, dar un model dezorganizat si neatent la detalii.

Google “a crescut” pe Internet, asa ca software-ul este dezvoltat pana in stadiul "suficient de bun sa-i dam drumul" spre deosebire de perfectionismul celor de la Apple.

Google isi ajusteaza softaware-ul pe drum, in functie de modul in care reactioneaza publicul. Modelul corporatist al Google este flexibil, nu disciplinat.

Asta s-a vazut odata cu lansarea Nexus One. Google a primit numeroase plangeri pentru ca departamentul de customer support al Nexus One nu era bine pus la punct.

UPDATE: iPad este deja disponibil si in Romania, se poatedeja comanda online. Puteti verifica preturile aici, aici si aici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple se află în plin proces de dezvoltare a unei noi game de produse inteligente alimentate de inteligență artificială, inclusiv ochelari inteligenți, căști AirPods cu camere și inele...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#apple, #eric, #google, #ipad, #jobs, #schmidt, #steve , #stiri Apple