Cele mai bune aplicatii pentru iPhone si iPad: De la utilitare la jocuri cu extraterestri

Vineri, 08 Februarie 2013, ora 13:28
18201 citiri
Cele mai bune aplicatii pentru iPhone si iPad: De la utilitare la jocuri cu extraterestri

Utilizatorii iPhone si iPad au descarcat, anul trecut, aproape 20 de miliarde de aplicatii. App Store, magazinul online al Apple, are peste 500 de milioane de conturi active. Doar in decembrie, au fost descarcate peste doua miliarde de aplicatii pentru dispozitive mobile iOS.

Comunitatea dezvoltatorilor de aplicatii iOS a generat, pana in prezent, peste 775.000 de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch la nivel global. Potrivit reprezentantilor Apple, dezvoltatorii de aplicatii iOS au fost platiti cu peste sapte miliarde de dolari de catre Apple, pentru aplicatiile pe care le-au dezvoltat.

In acest context, iata care sunt in prezent cele mai descarcate aplicatii pentru iPhone si iPad.

Top aplicatii gratuite in Apple Store

PipeRoll 2 Ages

A doua parte a jocului PipeRoll, cea mai populara aplicatie iOS in mai multe tari, potrivit reprezentantilor Apple, este disponibila pe iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod Touch 3, iPod Touch 4 si iPod.

Jocul are 120 de nivele, la care se adauga inca 40 noi, adaugate recent.

Mailbox

Ryan Tyler, de la TechCrunch, a numit aceasta aplicatie cea mai buna aplicatie pentru managementul e-mail-urilor. Aplicatia se adreseaza utilizatorilor de Gmail, serviciul de e-mail oferit de Google.

Galaxy on Fire 2 HD

Galaxy on Fire 2 HD este un joc disponbil atat pentru iPhone, cat si pentru iPad. Este un joc 3D de aventura, cu elemente RPG, in care trebuie sa-l conduci pe veteranul Keith T. in incercarea sa de a salva galaxia din calea extraterestrilor invadatori.

CarTunes Music Player

CarTunes Music Player este un player de muzica pentru iOS, proiectat integral pentru experienta touchscreen. Aplicatia a fost descarcata de peste un milion de ori si a fost notata drept cea mai buna aplicatie la nivel international.

PhotoStation

PhotoStation este o aplicatie pentru editarea imaginilor, care include Bezier, o unealta de selectie la fel de sofisticata ca Adobe Photoshop. Aplicatia are peste 15 unelte si peste 20 de filtre care pot fi aplicate fotografiilor.

Top aplicatii platite in App Store

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger este o platforma de comunicare pe care utilizatorii o pot folosi indiferent de sistemul de operare. Aplicatia se foloseste de notificarile de tip push e-mail si inlocuieste cu succes SMS-ul, pentru ca utilizatorii pot trimite, in afara de mesaje text, fotografii, mesaje audio sau mesaje video. Toate functiile aplicatiei sunt gratuite, dar dupa primul an de utilizare exista un abonament anual care trebuie platit.

Aplicatia costa 0,89 euro.

Pou

Pou este un joc in care ai propriul tau animal extraterestru, pe care trebuie sa-l hranesti, sa-l speli, sa te joci cu el si sa-l priveste cum creste, in timp ce avansezi prin nivelele jocului. Aplicatia este optimizata pentru iPhone 5.

Aplicatia costa 1,79 de euro.

Fruit Ninja

Fruit Ninja este un joc care are sute de milioane de fani in intreaga lume. Jocul este simplu: trebuie sa tai fructele care pica catre sabia ta. Cu cat tai mai multe, cu atat aduni mai multe puncte. Jocul creaza dependenta. Aplicatia este optimizata pentru iPhone 5 si costa 0,89 euro.

Earn to Die

Pe locul patru in topul celor mai folosite aplicatii pentru iPhone si iPad este tot un joc, Earn to Die. A fost jucat de peste 150 de milioane de ori. Nu este recomandat copiiilor sub 9 ani. Scopul jocului este sa conduci masini printre tot felul de morti si zombie, fara sa te opresti.

Pimp you Screen

Pimp your Screen este o aplicatie atat pentru iPhone, cat si pentru iPad, care-i ofera utilizatorului posibilitatea de a-si personaliza ecranul principal, cu imagini de fundal, legaturi rapide spre aplicatii si multe altele.

Aplicatia costa 0,89 euro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aplicatii iphone, #aplicatii iPad, #top aplicatii iPhone, #top jocuri iPhone, #top jocuri ipad , #stiri Apple