Cand se lanseaza iPhone 6

Sambata, 10 Mai 2014, ora 10:36
3910 citiri
Cand se lanseaza iPhone 6

Grupul american Apple va dezvalui cea mai noua versiune a smartphone-ului iPhone (iPhone 6) in august, cu o luna mai devreme decat se asteptau analistii, potrivit informatiilor publicate, vineri, in presa din Taiwan, care citeaza surse din apropierea lantului de productie, transmite Reuters.

Potrivit publicatiei Economic Daily News, versiunea iPhone 6 cu un ecran de 4,7 inci ar putea ajunge in magazinele Apple inca din luna august, fara a fi mentionate pietele pe care va fi lansat mai intai acest nou telefon.

O alta versiune de iPhone 6, cu un ecran mai mare de 5,5 sau 5,6 inci, ar urma sa fie lansata in luna septembrie a acestui an, mai sustine Economic Daily News. Publicatia sustine ca aproximativ 80 de milioane de telefoane iPhone 6 ar urma sa fie produse in acest an.

Anterior, Reuters a informat ca firmele japoneze Japan Display Inc si Sharp Corp, precum si grupul sud-coreean LG Display Co, au fost selectate pentru a produce ecranele pentru iPhone 6.

Citand o serie de surse din apropierea lantului de productie, Reuters precizeaza ca, incepand din luna mai, vor fi produse display-urile cu diagonala de 4,7 inci, urmand ca productia modelului cu diagonala de 5,5 inci sa fie amanata mai multe luni.

Analistii sunt de parere ca, prin marirea ecranului telefoanelor iPhone, de la 4 inci, in versiunea originala, la 5,5 inci, Apple ar putea sa recupereze o parte din cota de piata pierduta in fata rivalilor, precum Samsung Electronics Co Ltd, care a raspuns la cererea consumatorilor pentru telefoane cu ecrane mai mari.

#lansare iPhone 6, #iphone 6 apple smartphone, #smartphone apple , #stiri Apple