Apple: Nu folosim Flash pentru ca merge prost

Vineri, 30 Aprilie 2010, ora 10:21
1975 citiri
Apple: Nu folosim Flash pentru ca merge prost

Presedintele companiei Apple, Steve Jobs, a explicat ca nu permite rularea Flash pe iPhone, iPod si iPad prin faptul ca acest program a fost facut pentru era "PC-urilor si mouse-urilor". 

Intr-o scrisoare deschisa, seful Apple spune ca programul rula extrem de prost cand a fost transformat pentru dispozitive mobile inteligente cu touchscreen, relateaza BBC News.

De asemenea, el a criticat tehnologia folosita de Flash pentru faptul ca este sub controlul Adobe.

Totusi, trebuie mentionat ca Flash ruleaza fara probleme pe alte smarphone-uri, iar Steve Jobs este recunoscut pentru mania secretizarii si exercitarii controlului asupra produselor si programelor sale, nefiind tocmai omul potrivit pentru a critica Adobe.

Scrisoarea lui Jobs a fost publicata dupa ce reprezentantii Adobe au anuntat ca au renuntat la eforturile de a face unelte pentru tranformarea codului Flash pentru a rula pe dispozitivele Apple.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple se află în plin proces de dezvoltare a unei noi game de produse inteligente alimentate de inteligență artificială, inclusiv ochelari inteligenți, căști AirPods cu camere și inele...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#apple, #flash, #steve, #jobs , #stiri Apple