Apple lanseaza iTunes Match, cu intarziere

Marti, 15 Noiembrie 2011, ora 18:54
1302 citiri
Apple lanseaza iTunes Match, cu intarziere
Foto: iCloud/ SURSA: Apple.com

Apple a lansat, marti, iTunes Match, cu o intarziere de aproximativ doua saptamani fata de data anuntata initial. Astfel, proprietarii de dispozitive Apple pot stoca acum albumele preferate prin iTunes Match, pentru doar 25 de dolari.

Abonamentul este valabil un an, timp in care documentele stocate in iCloud pot fi descarcate pe iPad, iPhone, iPod Touch sau Mac, potrivit site-ului oficial al Apple.

Cei 25 de dolari platiti pentru acest serviciu rezolva problemele melodiilor downloadate ilegal, oferind posibilitatea utilizatorilor sa isi sincronizeze muzica de pe CD-urile personale cu baza de date din iTunes.

In plus, iTunes Match te ajuta sa ocupi mai putin spatiu in memoria dispozitivului si este util pentru cei pasionati de music streaming, cu rezerva ca utilizatorii care apeleaza la aceasta modalitate de a asculta muzica trebuie sa aiba o conexiune foarte buna la internet.

Apple anuntau lansarea iTunes Match pentru sfarsitul lunii octombrie, nereusind, insa, sa respecte promisiunea. Oficialii au refuzat sa comenteze intarzierea, care a fost cauzata, cel mai probabil, de unele probleme de logistica.

O greseala foarte mare din partea Apple a fost postarea unui mesaj in care spunea ca nu vor mai accepta noi conturi pentru iTunes.

Comunicatul a fost indepartat, insa compania a pierdut, in mod sigur, cativa potentiali clienti pentru serviciul iTunes Match.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Apple lansare iTunes Match, #intarziere iTunes Match , #stiri Apple